Ero Ltd ja PLCLtd vs PLC

PLC tarkoittaa Public Limited Company ja Oy merkitsee Private Limited Company. Yksi voi törmännyt monia eroja näiden kahden välillä. Terminologia itsessään osoittaa, että nämä kaksi ovat eri '' yksi on julkinen osakeyhtiö ja toinen on yksityinen rajallinen.

Sekä julkinen osakeyhtiö ja Private Limited Company nostamaan pääomaa osakkeita. Kuitenkin ero on, että PLC voi lainata osakkeita pörssissä taas Ltd Yhtiö voi.

Osakkeet voidaan tuoda ja myydä pörssin julkinen osakeyhtiö. Ei ole tarvetta kuulla omistajille myyvät ja ostavat osakkeita. Toisaalta, osakkeet Ltd: myydään tavallisesti läheisiä ystäviä ja muita, ja kun voidaan tehdä vain, jos kaikki osakkeenomistajat katsovat.

Talking osakkeita, hallitus voi järjestää enemmistön osakkeista julkinen osakeyhtiö. Tämä DOS ei tapahdu Ltd yhtiön enemmistö osakkeista on perheen tai yksityishenkilöiden. Vuonna osakeyhtiö, osakkeet voidaan siirtää vapaasti. Tätä ei voi tehdä kanssa Ltd yritys.

Vaikka Ltd yhtiö ajattelee enemmän voittoa liike, osakeyhtiö välittää vähemmän voittoa kuin se koskee palveluja ja tavaroita varten yleisölle. Osakeyhtiö on suurempi vaikutus yleisön osakkeet ovat julkisia. Sitä vastoin Ltd yrityksillä ei ole vaikutusta julkiseen koska se on vain kotitalouksien liiketoimintaa. Jos jokin menee vikaan osakeyhtiö, se on erittäin haitallinen vaikutus yleisön.

Puhuttaessa muodostumisen Oy: n ja PLC, enemmän oikeudellisia vaatimuksia tarvitaan muodostaen PLC.Yhteenveto

1. PLC tarkoittaa Public Limited Company ja Oy merkitsee Private Limited Company.

2. PLC voi lainata osakkeita pörssissä taas Ltd Yhtiö voi.

3. osakkeita PLC voidaan tuoda ja myydä pörssin kautta ja ei ole tarvetta kuulla omistajille myyvät ja ostavat osakkeita. Toisaalta, osakkeet Ltd: myydään tavallisesti läheisiä ystäviä ja muita, ja kun voidaan tehdä vain, jos kaikki osakkeenomistajat katsovat.

4. Jonkin Ltd yhtiö ajattelee enemmän voittoa liike, osakeyhtiö välittää vähemmän voittoa kuin se koskee palveluja ja tavaroita varten yleisölle.