Ero ADHD ja oppimisvaikeuksiaEro Oppimisvaikeudet ja ADHD

Huomio ylivilkkaushäiriön (ADHD) ja oppimisvaikeuksia ovat kaksi erillistä yksikköä, jotka voivat toimia lapsen. Jos ennalta ikäisen on liittyviä kysymyksiä lukeminen, kirjoittaminen, täyttämällä tehtävän, oppimaan uuden tehtävän, sosiaaliset taidot, ystävien tai kun viestiä, hän varmasti tarvitsee apua. Jotkut lapset ovat nopeita oppimaan, kun taas jotkut ovat hitaita. Mutta jos lapsi on paljon jäljessä hänen luokassa ja on myös tiettyjä käyttäytymiseen kysymyksiä hänen täytyy testata oppimisvaikeuksia tai ADHD kokenut ohjaaja tai lastenlääkäri. Nämä ehdot jos todetaan varhain voidaan hoitaa varsin pitkälle. Olkaamme ymmärtää kaikki nämä ehdot yksityiskohtaisesti.

ADHD C Oireet

Lapsen kanssa tämä häiriö on kolme keskeistä seikkaa. Hänellä on vaikeuksia pysyä keskittynyt tai kiinnittämällä huomiota ohjeiden suorittaessaan tehtävää. Hän on myös erittäin hyperaktiivinen. Noin 30-50 prosenttia lapsista kärsii ADHD on myös oppimisvaikeuksia oppimisen, ulkoa ja palauttavat mieliin muuttuu vuoristoinen tehtävä. Tuoreen data noin 9-10% lapsia välillä 3-17 vuotta ikäiset kärsivät ADHD Yhdysvalloissa yksin. ADHD voidaan diagnosoida varmuudella vain 4-vuotiaana, kun lapsi aloittaa koulun.

Neurologit huomioon, että ADHD-lapset ovat tietyt ero niiden aivojen rakenteisiin samoin. Nämä alueet aivoissa, jotka ovat vastuussa huomiota ovat vähemmän kehittyneitä. On vähentynyt taso välittäjäaine dopamiini joka vastaa mielialan sääntelyä, ohjatun liikkeen ja huomiota. Jopa Otsalohko joka vastaa sosiaalista käyttäytymistä ja oppimisen sosiaalisten taitojen on hieman alikehittynyt näiden lasten. Pojat näyttävät olevan enemmän vaikutusta kuin tytöillä genetiikan ja perinnöllisyys on merkittävä rooli. Kulutus nikotiinin ja alkoholin raskauden aikana on myös liittyvät syntymää ADHD lapsia.

ADHD on kolmenlaisia

a) Pääasiassa Hyperactive C impulsiivinen esittely

b) Pääasiassa Tarkkaamaton esittely

c) yhdistelmä kahden

Lapsen ADHD voitaisiin sekoittaa ja päivä unta. Hän ei voi ymmärtää ja noudata ohjeita kuin hänen ikäisensä samanikäisiä. Hän ei pysty suorittamaan tehtävän ja hyppää tehtävästä toiseen. Hän voi olla kärsimätön, suorittaa toistuvia liikkeen ruumiinosan tietämättään, rikkoo jono, puhuu vuorolla, on emotionaalisia purkauksia, mennä masennus, tai heittää kiukuttelut jos hän ei 't ovat tiensä. Hän voi olla hermostunut, helposti distractible , jatkuvasti liikkeellä tai puhua jatkuvasti. istuu yhteen paikkaan ja ottaa aterian tai täyttämällä läksyjä tulee vaikea. Yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten sitominen kengännauhat, siistimistä huone, järjestäminen, suunnittelu ja toteutus tehtävä jne vaikeasti tällaisille lapsille .Oireita ADHD jatkuu aikuisikään mutta ne pystyvät hallitsemaan oireita tuolloin.

ADHD-lapset on ymmärrettävä niin kotona ja koulussa. Oikea lääkitys, sosiaalinen koulutuksella, käyttäytymisen hoito ja psykoterapia voi auttaa lapsia ja vanhempia käsittelemään tätä asiaa. ADHD tukiryhmät ovat hyvä tapa vanhemmille kokoontua, keskustella heidän lapsensa 'ongelmat ja löytää ratkaisu.

Oppimisvaikeudet C Ongelma ja oireet

Oppimisvaikeudet ovat dysleksia (samanlaiset kirjeet näyttävät sekaisin), dysgraphia (vaikeus kirjallisesti), dyskalkulia (vaikeus suorittaa yksinkertaisia ​​matemaattisia laskelmia, aika kertoo, raha-asioissa), Auditory käsittely häiriö (sekava samanlainen kuulostava sanaa) ja visuaalinen käsittely häiriö (epäsuhta välillä, mitä silmät näkevät ja aivot ymmärtää).

Lapsi kärsii oppimisvaikeudet on vaikeuksia kuunnella, ymmärtää, tulkita ja työskentely ohjeiden mukaisesti. Näillä lapsilla on puhe, lukeminen, kirjoittaminen ja ongelmanratkaisu asioita koulussa ja työssä. Nämä lapset eivät ole tyhmiä tai typerys kanssa poikkeuksellisen alhainen älykkyysosamäärä. Ne ovat hieman erilaisia ​​kuin muut lapset kuin niiden aivot osat on kytketty hieman eri tavalla ja niin ymmärtävät sillä eri asioita. Nämä lapset ovat itse asiassa hyvin älykkäitä ja monet heistä ovat menestyvät yrittäjät aikuisiässä.

Merkkejä oppimisen häiriö näkyy aivan esikouluasteella kun lapsi on vaikeaa tuoda esiin värejä, ulkoa viikonpäivät, aakkoset, opettelee loruja tai oppia uusia sanoja. Vanhemmat lapset kamppailemaan ääneen lukeminen, kertoen aika, matematiikka laskelmat, usein kirjoitusvirheitä, ilmaisivat ajatuksiaan ääneen, järjestäen huone jne. Ne ovat hitaita oppimaan.

Lisääntyvä tietoisuus vanhempien, opettajien ja lastenlääkärit ovat auttaneet varhaisen diagnoosin ja selvittää tapoja käsitellä tätä ongelmaa. Tällaiset tapaukset on käsiteltävä tapauskohtaisesti avulla erityisopettajasta joka tunnistaa oikein tyypin oppimisen häiriö ja toimii sitä kohti. Kaikkien hoitajien täytyy noudattaa erityistä kärsivällisyyttä jos kyse on heidän osastoilla. Kaikki lasten kanssa oppimisen häiriö on joitakin vahvuuksia ja harrastukset, jotka on vaalittava ja arvostettu niin että heillä on hyvä itsetunto.