Ero Babysitters ja NanniesBabysitters? vs lastenhoitajat

Kuinka sopivaa se olisi, jos voit vain ohittaa työtä ja hoidat ihana lapsi tänään. Uivan lapsi itse, halata, suudella ja halata, ja vain huolehtia, koska se nukahtaa alkaen sävyä makea kehtolaulu. Mutta työ vaatii korkean teistä. Työsi maksaa laskut niin seuraava vaihtoehto on etsiä palveluita, jotka hyvää huolta lapsesi. Tietenkin, etsii joku jolle voit luottaa kanssa turvallisuus ja hyvinvointi lapsesi ei ole helppo tehtävä. Se johtuu siitä, kun se tulee aiheita, kuten että, mitä haluaisi vain tehdä sen itse, varsinkin jos 'uudelleen vanhemman. Se' s ei ole helppo luottaa joku näinä päivinä, mutta todella on otettava tämä uskonvaraisesti ja sinulla on myös selvittää, kumpi kahdesta (lapsenvahti tai lastenhoitaja) haluaisitte huolehtia kaunis lapsi.

Älä sekoita palveluja lastenhoitajan antaa seikat kuin babysitters tai päinvastoin. Itse asiassa, jos sinulla on ongelmia, jotka 'on menossa huolehtia lapset, sinun ei pitäisi vaihtaa rooleja kaksi. Lastenhoitaja' s työtä, vaikka aivan samanlainen kuin lapsenvahti, on erilainen siten, että tehtävät ovat hieman painavampi verrattuna säännöllisen babysitters. Babysitters myös taipumus ylihinta, kun teet niitä tekemään töitä kuin 'työt', että he 'uudelleen tarkoitus tehdä. Muuta kuin, että tässä on joitakin eri yksiköiden vauvan talonmiesten antaa asiakkaansa.

Lastenhoito tehdään useimmiten lukion tai opiskelijoiden lisätuloja. Babysitters katsella lasten sinulle. Ne syövät lapset teille, vaihtaa vaippoja sinulle, ja laittaa ne nukkumaan sinulle. He tekevät kaikki nämä työt sinulle, koska jos ei sinulle ja poissaolo kotiin, he uskaltaisi 't on työpaikka. Niinpä' s yleensä te, joka palkkasi heidät, että he haluavat tehdä vaikutuksen. Ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä vaikutuksen sinulle kuin tehdä loistavaa työtä huolehtimaan lapsesi, eikö? Joskus babysitters rakastavat vuorovaikutuksessa ihmisten joka palkkasi heidät yleensä luomaan valoa työilmapiiri oman kotitalouden. Jos sinulla on vanhempia lapsia, lastenvahdit voisi olla heidän kanssaan, auttaa lasten kanssa heidän kotiin töihin, ruokaa lapsesi, lukea tarinoita lapsesi, katsella mitoitettu PG elokuvia lastesi kanssa, ja useita muita stuffs niin. Voit vuokrata ne puhelimitse tai löydät ne lähistöltä. Muistathan kärki niitä hyvin jälkeen työtä niin seuraavan kerran tarvitset niitä ympäri ne 'd on enemmän kuin iloinen tehdä se.

Lastenhoitaja 's työ toisaalta tehdään yleensä aikuisille naisille. Ne voivat joko pysyä omassa taloudessa ja on oma huone, oma kylpyhuone, tai ne voivat mennä kotiin myöhään illalla ja vain tuli takaisin aikaisin aamulla jokapäiväistä. työnsä sisältää pyykin, ruuanlaittoon kaikille, siivoan, ostoksilla perheen, ajo auton viedä lapset kouluun ja edestakaisin, vastata puhelimeen, ja pohjimmiltaan vain tehdä asiat toimivat yhdessä noin perhe 's kotitalouden. Nannies don 't saada maksettua vihjeitä, ne maksetaan palkkiot (tai ilman vero). Lastenhoitajat maksetaan yli lastenvahdit koska he tekevät enemmän työtä ja ne imeytyvät yhtenä perheen kanssa. Voit saada ammatillista lastenhoitajat useaan kotipalvelu virastot löytyy puhelinluettelosta tai verkossa.

YHTEENVETO:Babysitters ovat yleensä lukion tai opiskelijoiden kun lastenhoitajat ovat vanhempia naisia.

Babysitters on kevyt työ verrattuna lastenhoitajat, jotka täytyy tehdä kaikki, että vanhemmat voivat 't lapsilleen.

Lastenhoitopalveluja tarvitaan vain silloin, kun vanhemmat tarvitsevat jonkun huolehtia lapset lyhyessä ajassa heille. Nanny palveluja tarvitaan 24/7 palvelu perusta siksi useimmat lastenhoitajat elää asiakkaidensa kanssa.