Ero Väestö ja SampleVäestön vs Näyte

Sana 'väestö' yksinkertaisesti tarkoittaa elintä tai koko asukaslukuun saman lajin paikassa tai alueella, onko se 'sa maa, kaupunki, osavaltio tai mikä tahansa alue tai piiri. Se voitaisiin toteuttaa myös tai koskea tiettyä rotuun tai luokka. esimerkkinä tästä on kantaväestöön ja opiskelijoista. populaatiot voivat olla joko pieniä tai suuria riippuen lähinnä maantieteellisen alueen että olet keskittyen. tilastoissa on kuitenkin se antaa meille hieman eri merkitys varten sana 'väestö'. tilastoissa se voi viitata henkilöitä, jotka eivät välttämättä animoida. se on ryhmä tietojen yksilöitä, yksilö, tai kohteita, jotka olet saada tietoa oman tilastollinen tutkimus. väestö on myös joskus kutsutaan ' universe. 'Se on täynnä tai koko kokoelma analysoitavan tai tutkia. Se pitää koko kiinnostuksen kohteena.

Näyte on pieni osa tai osittain otettu jotain, onko se 'sa erityisesti rotuun, asukkaat, data, tai kohteita näyttää tai olla edustaja koko. Sen merkitys tilastojen on melko samanlainen kuin sen alkuperäinen merkitys. Tilastoissa näyte edustaa osa väestöstä aiot testata tai tutkimuksen. Toisin sanoen, se on osajoukko väestöstä. se on siivu se ja kaikki sen ominaisuudet. näyte tulee arvotaan siten, että on olemassa no harhat ja voit olla varma, että näyte kattaa kaikki ominaisuudet valitsemasi väestöstä muuten tulos on virheellinen. Lyhyesti, voimme vain sanoa, että jokainen yksilö näytteen että olet ottanut kuuluu oman kohderyhmä. Se on hyödyllistä saada näytteitä, koska on vaikea tutkia ja saada oman tarpeen tietoja kokonaisuuteen.Tässä muutamia etuja, miksi me koota näytteitä sijasta kartoitukseen tai tutkimalla koko väestöä. Ensinnäkin, tutkimiseen ja kerätä tietosi, se olisi kallista ja erittäin epäkäytännöllistä todella työstää koko pikemmin kuin vain ottaa satunnaisia ​​näytteitä. Aina pitää mielessä, että näytteet myös ominaispiirteitä väestöstä. Et 't tarvitse kartoittaa kaikki vain saada ajatuksen niiden ominaisuuksia. Toiseksi, se säästää aikaa keskittyä vain näytteen. Se kestää kauan kartoittaa, kerätä tietoa, ja analysoida tuloksia väestön kokonaisuutena. Koska se on aikaa vievää ja ottaa paljon dataa analysoida mahdollisuus sitoa virheet ovat korkeammat. sinulla on nippu tietoja, joita et ehkä yli näyttää. Verrattaessa näytteitä väestöstä, näytteet ovat paremmin hallittavissa ja helpompi kahva ja tutkimus. Varmista aina, että näyte otetaan satunnaisesti niin, että sinun on parempi näkyvyys ominaisuuksia tai tietoja, jotka olet etsimässä väestössä.
Yhteenveto:

1. Kun puhutaan väestöstä, se on liittyvät koko. Näyte on osa väestöstä, että te satunnaisesti valita edustamaan koko.
2. Kaikilla näytteen kuuluu väestöstä. Merkitys jokaisen yksittäisen näytteen kantaa ominaisuudet väestöstä.
3. Jos haluat tarkempia tuloksia omassa tutkimuksessa, sinun täytyy valita näytteen satunnaisesti ja ilman harhojen.
4. tehdään tutkimus tai tutkimuksen koko väestö on suurempi mahdollisuus saada vääriä tuloksia kuin ottaa tutkimaan ainoastaan ​​oman hallinnassa näyte.