Ero Hazard ja VaaraHazard vs Vaara

Varoitusmerkit ovat nähtävissä kaikkialla; tiellä, rautatieasemilla, ja useimmissa julkisissa paikoissa. Kaksi hyvin tavallisia sanoja, jotka löytyvät nämä varoitusmerkit ovat 'vaara' ja 'vaaran.' Vaikka molemmat viittaavat riskin tai uhan, ne ovat kaksi eri sanaa.

Vaara on sairaus, joka aiheuttaa riskin tai uhka ympäristölle sekä yksilön 'elämää, omaisuutta tai terveyteen. Se on jotakin, joka ei ole olemassa, vaan on olemassa mahdollisuus, että yksilö joutuvat vamman tai epäonnea . Se on arvaamaton ja vielä tuntemattomia kokemusta tai tapahtuma, joka voi aiheuttaa kipua, sairaus, menetys, tai vamma. Esimerkkejä vaaroja ahtaissa tiloissa, hankalasta asennosta, ulkonemat, ja läsnäolo tallennettujen sähkö-, kemialliset, mekaaniset ja radioaktiiviset energiaa.

Vaarat voivat olla luonnollisia, kuten ongelmat, jotka johtuvat tulivuoria ja tornadot; ihmisen aiheuttama kuten toimintaa, kuten lentävät tai harjoittaa extreme; tai tulos rikkoa tai rikkoo laillinen, fyysinen tai moraalisen rajan. Vaara voi olla myös lepotilassa jossa seikka on vielä potentiaalia olla vaarallista, mutta silti ei vaikuta ihmisten, omaisuuden tai ympäristön. Se voidaan aseistettu jossa ihmisten, omaisuuden ja ympäristön sijoitetaan haittaa 's tavalla. Kun haitallinen tapahtuma tapahtui, se on aktiivinen vaaran ja loisi hätätilanteessa.

Termi tulee vanhan ranskan sana 'hasard', joka tarkoittaa 'kuutiot peli', joka on johdettu arabian 'az-Zahr', joka tarkoittaa 'pelaamista kuolee.'Toisaalta termi 'vaara' tulee Lähi Englanti sana 'daunger', joka tarkoittaa 'voimaa' tai 'vaara', joka on johdettu Vanha ranskalainen 'dangier' latinan 'dominus', joka tarkoittaa 'master'. Englanti kielellä se tuli viitata valta aiheuttaa vahinkoa. Se on tilanne, jossa yksilö on altis vahingoittamaan tai sellainen, jossa hän altistuu tai vaarassa. Se voi olla tai ei voi olla jotakin, joka on selvästi havaittavissa tai tunnettuja. Vaarallinen tapaus voi olla vakava, mutta se voi myös olla niin lievä kuin vaara leikkaa sormen viipalointi sipulit.

'Hazard' käytetään yleensä viittaamaan jotain, joka on erittäin vakava tai erittäin vahingollista. Sitä käytetään varoitusmerkkejä ilmaisemaan tilanteen vakavuutta. Sitä käytetään viittaamaan vaaroja, jotka ovat suurempia ja vakavampia, kun 'vaara' käytetään yleisesti viitata vaaratilanteita joko iso tai pieni.

Yhteenveto:

1. vaara on tila, joka on uhka yksilön, omaisuuden tai ympäristön, kun vaarana on tilanne, jossa henkilö on vaarassa tai on altis mahdollisesta vaarasta.
2. vaara käytetään yleensä viittaamaan vaaratilanteita, jotka ovat erittäin vakavia tai hengenvaarallisia, kun vaara käytetään yleisemmin viitata vaaratilanteita, jotka voivat aiheuttaa lievää tai vakavaa vahinkoa.