Ero Love and LikeRakkaus vs Like

Kun se tulee tunteita mukana suhteita miesten ja naisten, on paljon harmaita alueita, athough, jotkut ovat yleensä selkeästi määritelty. Eräs esimerkki jälkimmäisestä, on niin, että useimmat ihmiset voivat erilaistua tunteita, että heillä on joku he pitävät, ja joku he rakastavat.

Let 's ottaa suhde äiti ja hänen poikansa esimerkkinä. Luonnollisesti poikasi ei sano:' Pidän teitä, äiti 'C sijaan se' s 'Rakastan sinua, äiti'. Tässä tapauksessa ero rakkauden ja kuten on, että tunteet vanhemman ja lapsen välillä on jotain, joka on ehdoton. Lapsi on syntynyt rakastaa hänen vanhempansa, joten tunne on syvällä, ja tulee luonnostaan.

Mutta jos rakkaus on ehdoton, miten mieleen joku? Tämä on jotain tekemistä romantiikkaa, kuin isän rakkaus. Useimmat miehet ja naiset, jotka ovat melko uusi suhde ovat yleensä haluttomia ilmaista tunteitaan. Sen sijaan, että sanonta 'I love you', heti, he sanovat: 'I like you', sen sijaan.

Monimutkaisessa maailmassa rakkauden, dating ja suhteet, helposti myöntää, että rakastat joku voi pelästyttää toisen henkilön pois '', koska se merkitsee pitkäaikaista sitoutumista. Miehillä ja naisilla, myöntäen rakkaus on yleensä merkki siitä, että suhde on kasvamassa vakavampia, ja saattaa johtaa avioliittoon.

Let 's katsomaan enemmän tärkeimmistä eroista rakastava ja mieleen. Mieleen joku tarkoittaa, että olet tyytyväinen on tuon henkilön kanssa, vaikka rakastava joku tarkoittaa, että et ehdottomasti kestä olla ilman, että henkilö. Niin klisee kuin se saattaakin tuntua , mieleen antaa sinulle sananlaskun perhosia vatsassa '' mutta rakastava joku liittyy jotain paljon syvempää kuin se.

Kaiken kaikkiaan, ero rakkautta ja haluavat on jotain tekemistä sen kanssa syvyyttä tunteita kohti joku. Mieleen voi antaa teille, että lämmin, fluttery olo '' mutta se 's enimmäkseen pinnallinen. Rakkaus, toisaalta, liittyy paljon syvempi, monimutkaisia ​​tunteita, joten se on yksi suurimmista tunteita, mitä ikinä on elämäsi aikana.Yhteenveto:

1. Rakkaus on ehdoton tunne, kun taas kuten on enemmän vesitetty versio rakkauden.

2. Loving joku tarkoittaa, että hän merkitsee sinulle kaiken, kun taas mieleen joku tarkoittaa, että olet yksinkertaisesti tyytyväinen ollessa kyseisen henkilön kanssa.

3. Rakkaus merkitsee syvempää, vahvempi tunteita, kun taas kuten on enemmän tarjouksen tunne kohti sitä oikeaa.