Ero GCSE ja IGCSEGCSE vs IGCSE

'GCSE' tarkoittaa 'General Certificate of Secondary Education' ja 'IGCSE' tarkoittaa 'International General Certificate of Secondary Education.' Vaikka molemmat ovat yleisiä sertifiointi keskiasteen koulutus, yksi on kansainvälisesti tunnustettu pätevyys.

Kansainvälinen yleinen Certificate of Secondary Education, joka on kansainvälisesti tunnustettu on samanlainen kuin GCSE. Yleisten Certificate of Secondary Education on muodissa Englannissa, Pohjois-Irlannissa, ja Walesin.

Se oli Cambridgen yliopiston International Tutkimukset kehittäneen kansainvälisen General Certificate of Secondary Education vuonna 1988. IGCSE sertifiointi on pääasiassa annetaan opiskelijoille Britannian ulkopuoliset, jotka kannattavat Englanti kelpuutusjärjestelmän. Tällä hetkellä kuitenkin yksityistä koulua Yhdistyneessä kuningaskunnassa myös tarjoavat IGCSE joilla pyritään parempaan standardit opiskelijoille.

Verrattaessa tutkimus ja oppimäärän, The IGCSE tiedetään olevan kovempi kuin GCSE. On vaikea saada korkeamman asteen vuonna IGCSE kuin saada A tai A + on GCSE. Verrattuna GCSE The IGCSE on haastava opetussuunnitelma.

IGCSE sertifiointi annetaan perustuu yksittäisten aineita ja kursseja. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelija saa IGCSE sertifiointi kuhunkin aiheeseen. Joten IGCSE sertifiointi ei ole ryhmäsertifiointiin. Opetussuunnitelman IGCSE käsittää ensimmäisen kielen, vieraan kielen, tieteiden ja matematiikan. Ehdokkaat menossa varten IGCSE voi myös valita erilaisia ​​ylimääräisiä kursseja, jotka vaihtelevat luovan taiteen ja yhteiskuntatieteissä.GCSE tentit tehtiin pakolliseksi 1980-luvun lopulla. Se korvasi GCE Tavallinen taso ja sertifiointi Secondary Education tentit.

Verrattuna GCSE The IGCSE on suurin pätevyys kansainvälisesti.

Yhteenveto:

1. 'GCSE' tarkoittaa 'General Certificate of Secondary Education ja' IGCSE 'eli Kansainvälisen General Certificate of Secondary Education.
2. Se oli Cambridgen yliopiston International Tutkimukset kehittäneen kansainvälisen General Certificate of Secondary Education vuonna 1988. IGCSE sertifiointi on pääasiassa annetaan opiskelijoille Britannian ulkopuoliset, jotka kannattavat Englanti kelpuutusjärjestelmän.
3. GCSE tentit tehtiin pakolliseksi 1980-luvun lopulla. Se korvasi GCE Tavallinen taso ja sertifiointi Secondary Education tentit.
4. Verrattaessa tutkimus ja oppimäärän, The IGCSE tiedetään olevan kovempi kuin GCSE. On vaikea saada korkeamman asteen vuonna IGCSE kuin saada A tai A + on GCSE.
5. Verrattuna GCSE The IGCSE on haastava opetussuunnitelma.