Ero Yksityiset ja julkiset korkeakoulutYksityiset vs julkiset korkeakoulut

Julkiset ja yksityiset oppilaitokset ovat molemmat yhtä hyviä vaihtoehtoja korkeakoulutuksen. Heillä on joitakin perustavanlaatuisia eroja omistuksen, hallinnan, koko luokat, erilaisia ​​kursseja, jne.

yksityinen Colleges
rahoitus
Yksityiset oppilaitokset ovat oppilaitokset, jotka ovat yksityisessä omistuksessa. Ne ovat yksityisten järjestöjen ja rahoitetaan opetusta ja lahjoitukset. Jotkut kuuluisimmista yksityinen korkeakouluissa tai yliopistoissa Yhdysvalloissa ovat Massachusetts Institute of Technology, Harvard University, Yalen yliopisto ja Stanfordin yliopiston jne

Yksityiset korkeakoulut ovat oikeutettuja akkreditointia hallitus, mutta jotkut korkeakouluissa ei ole akkreditointia, ja tutkinnot ne tarjoavat ei tunnusteta virallisesti. Yksityiset oppilaitokset eivät saa laillisesti syrjiä samalla myöntäen opiskelijoita, mutta niillä on omat mieltymykset maahanpääsypolitiikka.

Kustannukset koulutus
Kustannukset Koulutuksen yksityisissä korkeakouluissa on suurempi kuin julkiset korkeakoulut. Tämä vaikeuttaa myös hyviä opiskelijoita mennä college heidän valintansa. Hallitus antaa opiskelijoille myönnetään. Avustukset päättää ansioita opiskelijalle. Avustukset tarjotaan ovat vähemmän määrä verrattuna opiskelijoiden määrän, jotka kykenevät akateemista huippuosaamista.

College kulttuuri
College kulttuuri sisältää pienempiä luokkia; Näin huomiota kiinnitetään jokainen opiskelija on enemmän, koska pienempi määrä opiskelijoiden college. Yksityisissä korkeakouluissa, yksi yleensä saa kurssien he haluavat.

julkiset korkeakoulut
rahoitus
Julkiset korkeakoulut ovat oppilaitokset, jotka on perustettu valtion hallituksen. Ne ovat myös hoitaa valtion kuten University of North Carolina. Yhdysvalloissa on monia oppilaitokset kussakin tilassa ja ainakin yksi julkinen yliopisto. Tämä oli mahdollista osittain Morrill Land Grant Act hyväksyttiin vuonna 1862. Tällä lailla auttoi valtio myy 30000 hehtaarin liittovaltion maa rahoittaa koulutuslaitoksetKustannukset koulutus
Kustannukset koulutuksen julkiset korkeakoulut on alhaisempi kuin yksityinen korkeakouluissa. Vuonna julkiset korkeakoulut asukkaat valtion veloitetaan alhaisemmat maksut kuin out-of-state opiskelijoita. Tämä johtuu siitä, että vanhemmat opiskelijat maksamaan valtiolle valtion verot.

College kulttuuri
Julkiset korkeakoulut ovat erittäin korkeat ilmoittautumiset. Tämä johtuu koko opistojen, paikkoja, erilaisia ​​kursseista, koulutuksen taso johtuu kokeneita ja korkeasti koulutettujen opettajien, ja alhaisempia maksuja. Tunnustukset Näissä oppilaitoksissa perustuvat opiskelijan 's ansio näin opiskelevien julkisissa laitoksissa näyttää erittäin korkeat standardit.

Yleisö korkeakoulut rahoitetaan valtion; Näin saadut tulot on suurempi ja paljon tutkimustyötä jatkuu näissä laitoksissa. Kun valmistumisen on ohi, oppilaitokset tarjoavat myös opiskelijoille kampuksen haastatteluja.

Yhteenveto:

1. Yksityiset korkeakoulut omistavat yksityiset organisaatiot ja rahoitetaan opetusta ja lahjoitukset; julkiset korkeakoulut ovat oppilaitokset, jotka on perustettu ja rahoitettu valtion hallituksen.
2. kustannukset koulutus yksityisissä korkeakouluissa on suurempi kuin julkinen college.