Ero Fairies ja Pixies Fairies vs Pixies

Pixies, nähdään kansanperinne, ovat pienempiä kuin keijut. Ne on kuvattu niin vähän ihmisiä siivet. Pixies neljä tuumaa pitkä ja tiedetään elää puutarhoissa. Pixies aina kiva olla pois varikset tai ihmisiä ja luoda oman ympäristönsä. Vaikka he pitävät työtä puutarhuri, ne eivät tee puutarhoissa muuta henkilöä, mutta itse vain.

Maantieteellisen alueen, Pixies nähdään olevan jatkuvassa taistelussa keijuja. Pixies viihtyvät meden ja siitepölyn ja tiedetään elää noin kaksikymmentä vuotta. Pixies ovat nopeasti niiden liikkeitä. Vaikka niiden sanotaan olevan tahtiin, ne menevät ylimääräisen pitkälle taistelevat alueellaan. Ne tunnetaan myös puolustaa niitä henkilöitä, jotka rakastavat heitä ja joita he rakastavat. Pixies rakkaus varastaminen ponit ja hevoset. Ne ovat myös allerginen hopeaa.

Keiju on kuolematon olento, joka muistuttaa henkilö. Keijuja myös siivet, ja ne ovat noin kuusi tuumaa pitkä. Toisin Pixies, keijut on sanottu enemmän taikavoimia kuten bestowing runsaan ystävällisyyttä ja älykkyyttä. Keijut tiedetään myös oltava valtuudet muuttaa utelias näkökohtia luonnon. Ne tunnetaan elää veden alla tai kukkuloilla. Ne viihtyvät hedelmiä ja juustoa. Aivan kuten Pixies, keijut ovat myös allerginen hopeaa.Fairies rakastavat tehdä jouset ja kenkiä. He myös rakastavat tanssia ja musiikkia. Aivan kuten Pixies, keijuja myös rakastavat olla pois ihmiseen. Vaikka ne pysyvät poissa ihmisten, niiden tiedetään varastaa taloustavarat.

Yhteenveto:

1. Pixies neljä tuumaa pitkä ja tiedetään elää puutarhoissa. Keijut ovat pidempiä ja ovat noin kuusi tuumaa pitkä.
2. maantieteellisen alueen, Pixies nähdään olevan jatkuvassa taistelussa keijuja.
3. Toisin kuin Pixies, keijut on sanottu enemmän taikavoimia, kuten bestowing runsaan ystävällisyyttä ja älykkyyttä. Fairies tiedetään myös oltava valtuudet muuttaa utelias näkökohtia luonnon.
4. Pixies elää puutarhoissa. Toisaalta, keijut tiedetään elää veden alla tai kukkuloilla.