Ero Lukusuunnitelma ja opetussuunnitelmiaOppimäärä vs opetussuunnitelmat

'Opetussuunnitelmien' on monikkomuoto sanasta 'oppimäärä.' Sanakirja merkitys 'oppimäärä' on:

Yhteenveto tai selostus tärkeimmistä oleva painopiste luento, koulutukseen, tai tekstiä.
Lain se tarkoittaa lyhyt selvitys, joka on esitetty mille tahansa ratkaisi tapauksessa, joka sisältää yhteenvedon kaikista kohdista mukana.

'Opetussuunnitelmien' on monikko sanasta 'oppimäärä.' Tämä artikkeli käsittelee sanaa yhteydessä koskien oppimäärä opetus kurssin. 'Lukusuunnitelma' on yhteenveto tai ääriviivat opetus kurssin ja on kuvaileva. Se asettaa yleensä tarkastukset hallituksen tai opettaja, joka on huolehtia tietyllä ja valvoo sen laatua. Tarkempi tieto kurssin sisältää tietoja, kuten milloin, miten ja mihin ottaa yhteyden opettajan tai professori, aikataulu testin päivämäärät, ääriviivat asioita, jotka katetaan kurssin, luokkahuone säännöt, ja arviointikäytäntöjä.

Lukujärjestys on tarpeen yhdessä opetussuunnitelman koska se palvelee tarkoitusta välinen ymmärrys opiskelijoiden ja opettajien. Arvosteluun politiikan luokkahuoneessa sääntöjä, odotus opettajien opiskelijoiden, ja odotettavissa on opetettavan asian katetaan opettaja ovat kaikki osa oppimäärän. Katsomalla oppimäärä, opiskelija voi valita hyvin aikaisin tietysti jos se aihe on tarpeeksi houkuttelevia, että opiskelija tai ei.

Lukujärjestys on myös erittäin hyödyllinen tekemään opetussuunnitelman tehokkaammin. Esimerkiksi se sisältää myös: yhteystiedot opettajien, sähköpostia, puhelimen tiedot, jne .; tarvittavat materiaalit, kuten oppikirjat, suositellaan kirjoja, lab tositteita; tärkeitä päivämääriä kuten tenttipäivät, testi päivämäärät, jne.Opetussuunnitelmien ovat useita eri tyyppejä. Yksi niistä on 'nimellinen toimiva.' 'Nimellisarvot-toiminnallinen' tarkoittaa järjestää opetussuunnitelma, joka on 'kielten oppimista.' Siinä ei viitata tiettyyn käyttämä menetelmä opettaja. Tässä opetussuunnitelma, ohjeita ei ole 'kielioppirakenne' toisin kuin audio monikielinen menetelmä. 'Nimellisarvot' tarkoittaa ihmisiä kommunikoimaan käyttäen tiettyä yhteydessä ja 'funktionaalinen' viittaa siihen tarkoitukseen, kaiuttimen.

Jotkut muut tyypit opetussuunnitelmat ovat:

Leksikaaliset Lukusuunnitelma
Grammatical Lukusuunnitelma
Tehtävä-pohjainen Lukusuunnitelma
Tekstipohjainen Lukusuunnitelma
Situational Lukusuunnitelma
Mixed Lukusuunnitelma
Oppijan syntyvän Lukusuunnitelma

Yhteenveto: