Ero Kissing ja Making OutKissing vs Making Out

On olemassa monia tapoja olla intiimi kumppanisi kanssa, ja kaksi niistä on suudella ja laatimista. Nämä kaksi ovat vain kaikkein primitiivinen ja luonnollisin säädösten läheisyyttä, jotka ovat hyvin yleisiä ihmisille ympäri maailmaa ja koko ajan sisällä.

Ihmiset määrittelevät 'laatimista' kuin rakkauden teko päätöksenteossa. Ymmärtää enemmän käsitteen suudella ja laatimista, lukemista.

Suudella, aluksi, määritellään teko asettamalla huulet pinnalle toisen henkilön 'iho, huulet, tai toisen objektin. Yksi suudelma voisi merkitä paljon asioita. Se voi olla suudelma kiitollisuutta, kiss ystävyyden, suudelma osin kiss arvostusta, romanttinen suudella, ja jopa onnea suudella. Mutta ihmiset ovat enemmän kiinnostuneita tietämään noin romanttinen suukkoja kuin muissa muodoissa suukkoja joten tässä on muutamia tosiasioita. tyttö olisi koskaan raskaana suudelmalla yksin (vaikka teko raskaaksi alkaa tavallisesti suudelma). Joten jos et ole 't suudellut tai eivät ole suudellut ollenkaan, koska et' pelkäät tästä, päästä sen yli, koska se ' s ei ole totta. Toinen seikka on olemassa itse asiassa useita erilaisia ​​romanttinen suudella. Näitä ovat: ranskalainen suudella, imee suudella, kuiskaten Kiss, hedelmäinen suudella, pysähtyä ja suudella, ja nipin suudella. Kaikki nämä tyypit suudella tehdään kiusaa kumppanin osaksi suudella takaisin, tai se voi johtaa toiselle tasolle läheisyyttä.

Making out ei ole rakkautta päätöksenteon ollenkaan. Se on jotain seksikkäästi tehdä kumppanin kanssa paitsi seksi. Making out liittyy suudella käyttämällä kielen (ranskalainen suudella), necking, hankaus, koskettaa, hyväillen, halailemaan ja muut seksikäs säädösten seksuaalisesti kiihottaa kumppani mutta ilman todella tekee yhdyntää. Jotkut uskovat, että laatimista on sitouttaa sukupuoli, mutta se ei ole totta. Tätä pidetään lopullisena teko hellyyttä ja vetovoima, ja ihmiset mieluiten tehdä sen kumppanien kanssa. Itse asiassa mitään yksinkertaista iho-to-ihon eleitä, jotka tuntuvat lähemmäksi kumppani on suunnitellusti laatimista. Joten miten haluat lähestyä sitä, onko riensi-up aggression tai hidas-mo douce, vain olla itse. Kokeile mitä toimii sinulle ja kumppani.YHTEENVETO:

1. Kissing on teko asettamalla huulet pinnalle toisen henkilön 'iho, huulet, tai toisen objektin. Kuitenkin laatimista liittyy suudella käyttämällä kielen (ranskalainen suudella), necking, hankaus, koskettaa, hyväillen, halailemaan ja muut seksikäs säädösten seksuaalisesti kiihottaa kumppani mutta ilman todella tekee yhdyntää.

2. Jotkut harhaanjohtava faktoja suudella on saada tyttö raskaaksi laatimista on todellinen sukupuoli. Kissing ei yksin saada nainen raskaaksi laatimista ei ole rakkautta päätöksenteon ollenkaan.