Ero PSAT ja SATPSAT vs SAT

On olemassa kaksi testiä, jotka lukion juniorit on otettava, SAT ja PSAT. Yksi on kuiva ajaa muille, ja toinen on edellytys college pääsy.

Pre-Scholastic Assessment Test (PSAT) on testi, joka on ottanut lukiolaisille, erityisesti juniorit. Se on eräänlainen käytännön testi valmistaa opiskelijoita SAT, mutta sitä ei käytetä korkeakouluissa pohjana ottamista.

Se on edelleen tärkeä testi niille, jotka haluavat saada National Merit Award stipendin. Sitä tarjotaan opiskelijoille kaksi kertaa vuodessa ja yleensä otettu lokakuussa päivämäärä testin määräytyy koulun.
Se sisältää viisi osaa, jossa on kaksi 25-minuutin jaksoissa Reading, kaksi 25-minuutin jaksoissa matematiikan, ja yksi 30 minuutin osan kirjoittaminen. Se kestää noin kaksi tuntia ja kymmenen minuuttia, koska sen kysymykset ovat lyhyempiä kuin SAT.

Scholastic Assessment Test (SAT) on testi, joka on ottanut juniorit valmisteilla ottamista college. Se arvioi opiskelijan 's matemaattisia ja sanallinen taitoja ja on pohjana opiskelijan 's hyväksyminen yliopistoon.
Se on tärkein koe, että opiskelijan on otettava ennen college, ja sen tulokset otetaan käyttöön opiskelijan 's kirjaa. Sitä tarjotaan opiskelijoille seitsemän kertaa vuodessa testi kuuluvat lauantaina, ja opiskelijat voivat kestää sen niin monta kertaa kuin mahdollista, kunnes he saavat tyydyttävä pisteet.Se sisältää yhdeksän kohtaa, jossa kolme osaa matematiikan, kolme osiot Lukeminen, ja kolme osaa varten kirjoittaminen. Kirjoitus osassa on essee kirjallisesti osa, joka ei sisälly PSAT. Se kestää 3 tuntia ja 45 minuuttia loppuun testi.

Sekä PSAT ja SAT tulokset lasketaan samalla tavalla. On aihe testi kirjallisuus, matematiikka, historia, vieras kieli, tai Physical Science, että jotkin oppilaitokset vaativat opiskelijoita suorittamaan lisäksi SAT, jota ei ole tarjolla PSAT.

Yhteenveto:

1. 'PSAT' tarkoittaa 'Pre-Scholastic Assessment Test', kun taas 'SAT' tarkoittaa 'Scholastic Assessment Test.'
2. PSAT on käytäntö ajaa SAT ja eivät käytä oppilaitokset perustana maahanpääsyä SAT on edellytys college pääsy.
3. Vaikka PSAT ei tarvita ottamista college, se on täyttävän testi National Merit Award stipendi kun SAT ei ole.
4. Molemmat ottanut lukion juniorit, mutta PSAT on lyhyempi ja helpompi kuin SAT.
5. PSAT tarjotaan vain kaksi kertaa vuodessa, kun SAT tarjotaan seitsemän kertaa vuodessa, ja opiskelijat voivat ottaa sen, kunnes ne ovat tyytyväisiä tulokset.
6. PSAT ja SAT tulokset lasketaan samalla tavalla, mutta SAT on myös muuta testiä samalla PSAT ei.
7. PSAT on viisi osaa, kun taas SAT on yhdeksän osaa.
8. Molemmat sisältävät osia Mathematics, Reading, ja kirjoittaminen, mutta vain SAT on essee kirjallisesti jaksossa.