Ero Alpha ja OmegaAlpha vs Omega

Vaikka yksi doesnt 't osaavat puhua kreikkalainen, on vielä hyvät mahdollisuudet hän' d tietää ja ymmärtää, mitä 'Alpha' ja 'Omega' ovat. Termit, erityisesti suosituksi kristinuskosta, on käytetty monissa eri yhteyksissä. Alfa ja Omega olennaisesti liittyvät ääripäitä. Alpha maallikko 's termi alkaa, kun Omega on päättymässä. Ne on maineikkain kanssa tarkoittavat lähinnä johtuen Christian kirjoitusten ja opetusten. Mutta enemmän kuin, että ne edustavat laaja, melko yleinen joukko merkityksiä.
Kreikan aakkoset, Alpha olisi ensimmäinen kirjain. Se on arvo 1 Kreikan numeroin järjestelmään. Alpha kantaa symboli, joka on samanlainen kuin 'A' Englanti aakkoset. Omega on 24. ja viimeinen kirjain. Se on arvo, joka on 80.? Se symboloi majuscule kirjain a? |.
Käytetään yksi eri nimikkeitä Jeesuksen Kristuksen, alfa ja omega löytyvät useita kertoja Uudessa Testamentissa Raamatun. Tässä yhteydessä se tarkoittaa alun ja lopun, pääosin merkitsee God 's ikuisuuden.' Minä olen A ja O, alku ja loppu sanoo Herra ', Revelations 1: 8.? Useimmat kristilliset uskovat, että se koskee Jeesus ja Jumala, koska ne ovat yksi. 'Alpha ja Omega' on tulkittu tarkoittavan, että 'Jeesus Kristus ikuisesti olemassa ja on olemassa ikuisesti.' Suurin osa se vetää ohjearvokomennot puitteissa Kolminaisuuden. Lisäksi kirjaimet A ja O usein näkyvät rinnakkain Christian grafiikka ja veistoksia.
Alfa ja Omega ohimennen käytetään jokapäiväisessä puheessa. Jälleen tämä tarkoittaa alussa, ensimmäinen. Entinen tarkoittaa loppua, viimeinen. Niitä useammin käytetään yhtenä lauseena muodostaen muotokieli, joka tarkoittaa yksinkertaisesti alusta loppuun, perus merkitys jotain tai keskeinen osa. Esimerkiksi 'Oppipoika täytyi tietää alfa ja omega suoramarkkinointialalta ennen kuin hän ehti edes aloittaa työskentelyn.' Tässä yhteydessä se voi myös tarkoittaa 'kokonaisuudessaan'. Toinen esimerkki on 'Tämä pieni leikekirjani tässä sisältää alfa ja omega minun opiskelijaelämään.'
Aloilla matematiikan ja luonnontieteiden, alfa ja omega symbolit ovat lähes kaikkialla. Alpha erityisesti edustaa useita käsitteitä kemian ja fysiikan. Näitä ovat alfahiukkaset, alfa säteilyä, alfa- hiilen, Kulmakiihtyvyyden, lämpölaajenemiskerroin yhdisteen (fysikaalinen kemia), määrät algebrallisia yhtälöitä jne Sitä käytetään myös kolikon hallitseva yksilö pakkaus kulmahampaat. Kääntäen, Omega on omat esityksiä kuten ohmin, SI yksikkö sähkövastuksen, kulmanopeus liikkein, moninaisuus tilastollinen mekaniikka, baryoneja hiukkasfysiikan, tiheys parametri tähtitieteessä nousevan solmun pituus on radalle vuonna kiertoradan mekaniikka, avaruuskulman on gyroskooppi, Chaitin 's jatkuvaa ja monet muut. Omega on myös ilmeinen kaupallinen tuotemerkki kuten tapauksessa Omega kellot ja PlayStation' s God of War logo.
YhteenvetoAlfa ja Omega ovat kirjaimet kreikkalaisten aakkosten. Alpha symboloivat 'A' on ensimmäinen, kun taas Omega, jota edustaa majuscule kirjaimen a? |, On 24. ja viimeinen. Entinen arvo on 1 Kreikan numeerinen järjestelmä, ja jälkimmäinen, 80.

Sanat alfa ja omega ovat kansanomaisesti kiinnitetty Christian käsitteet alku ja loppu vastaavasti. Lause alfa ja omega on käytetty viittaamaan God 'ikuinen olemassaolo.

Silti säilyttää sen Christian jäljittelevät merkityksen ilmaisu alfa ja omega on sisällytetty jokapäiväisessä puheessa.