Ero GPA ja Painotettu GPAGPA vs Painotettu GPA

GPA on keskiarvolla, joka on edustus opiskelijan 's laadut hänen lukuvuotta. GPA ja painotetusta keskiarvosta tulla polttopisteeseen, kun opiskelijat saavuttavat Senior vuotta koulussa. GPA ja painotetusta keskiarvosta ovat tärkeitä, kun tulossa stipendejä, työllisyys, ja tunnustukset.

GPA heijastaa opiskelijan 's motivaatio ja hänen kykynsä aikana lukuvuoden. Useimmat maisteriohjelmaa vaativat vähintään GPA 3. 0 tai 3. 3. Ja Ph.D. ohjelmat vaativat GPA 3. 3 tai 3. 5. Toisin kuin normaali GPA, painotetusta keskiarvosta pidetään tarkempi.

Grade pisteiden keskiarvo ja painotettu Grade Pont keskiarvo perustuu pistettä. Säännöllisesti GPA tai yleinen GPA, neljä pistettä on arvosana, kolme pistettä on B, kaksi pistettä on C, yksi piste on D ja nolla pistettä tarkoittaa F luokalla. Painotetun luokan pisteiden keskiarvo, A arvosana on viisi pistettä, B neljä pistettä, C kolme pistettä, D kaksi pistettä, ja E nolla pistettä.

Painotettu GPA on tarkempi siinä mielessä, että se liittyy vain erityinen kurssi. Toisaalta, normaali GPA heijastaa keskiarvo kaikista kursseista, jotka otetaan.Kun normaali GPA on säännöllinen luokittelu pisteeseen, että yksi saa, painotetusta keskiarvosta on yksi, että yksi saa ottaa vaikeampaa luokkaa kuin normaali niistä. Vaikka korkeakoulut voivat haluta tietää painotetusta keskiarvosta, koska se heijastaa suhteellinen tiukkuus kurssien olet ottanut, sitä ei käytetä vertailussa muiden hakijoiden. Useimmat korkeakoulut tulee vain katsoa painotetusta keskiarvosta osoituksena suorituskykyä vain. Normaali GPA on vain heijastus yleistä suorituskykyä kaikista kursseista, jotka olet ottanut.

Yhteenveto:

1. GPA heijastaa opiskelijan 's motivaatio ja hänen kykynsä aikana lukuvuoden.
2. Kun normaali GPA on säännöllinen luokittelu pisteeseen, että yksi saa, painotetusta keskiarvosta on yksi, että yksi saa ottaa vaikeampaa luokkaa kuin normaali niistä.
3. painotetusta keskiarvosta on tarkempi siinä mielessä, että se liittyy vain erityinen kurssi. Toisaalta, normaali GPA heijastaa keskiarvo kaikista kursseista, jotka otetaan.