Ero Asenne ja CharacterAsenne vs. Character

Ihminen on syy siihen, miksi hän / hän tekee asioita. Hän päättää jokainen minuutti, tonneittain sitä. On arvoista ja periaatteista elämässä, että hän seuraa, joka vaikuttaa siihen, miten hän lähestyy ihmistä ja käsitellä tilanteita. Ihminen on myös jotain luontainen hänessä / häntä, joka käsittää hänen koko olemus tai hänen ydin. Ihminen on identiteetti, joka tekee hänestä ainutlaatuisen yksilön. Kaikki nämä asiat, jotka henkilö on kutsutaan asenne ja luonne.

Vaikka molemmat ovat abstrakteja ja löytyy vain sisäosassa ihmisen 's ihmisyys, molemmat ovat täysin eri asioita. Olkaamme puuttua eroja näiden kahden sanan.

Asenne on valinta. Asenne määrittää, kuinka hoidatte tai lähestyä tiettyjä asioita, ja se on kaikki asti oman päätöksen, miten aiot tehdä kyseisiä asioita. Tämä tarkoittaa, että asenne on valinta, ja voit muuttaa sitä sovittaa tilanteeseen tai ympäristön mukaan. Verrattuna luonne, se on jo synnynnäinen jokaisessa ihmisessä, ja se ei edellytä muutosta. Se tekee teet asiat et ole tarkoitus tehdä edessä monia ihmisiä, mutta silti tekemään sen, koska se 's hahmosi. Tai luonne tekee teet hyvin, kun taas toiset eivät ole, vaikka kukaan ei ole katsomassa. Teet sen vain siksi, että on kuka olet. Asenne on valinta, kun taas merkki on identiteetti.

Voit saada hahmosi oikeat arvot ja koulutusta, kun voit saada asenne läpi kovia iskuja tai kokemuksen kautta. Asenne osoittaa, miten henkilö haluaa vaikka merkki ei anna merkitystä haluaa, se vain suoraan osoittaa, mitä ominaisuuksia ihminen elää. Voit helposti huomata joku 'roolihahmon koska se osoittaa ulkoisesti. Asenteet eivät ole niin helppo selvittää, koska se on sisällä henkilö ja se on jopa hänen muuttaa sitä ja mahtuu. Se vie kauan tietää asenne henkilö mutta tietäen joku 'hahmon on nopeaa.

Asenne on jotain voit muuttaa lyhyessä ajassa toisin kuin joku 'roolihahmon, joka vie hyvin kauan vaihtaa. Tässä muutamia hyviä merkkien täytyy olla parantaa hänen elämän arvoja, nämä ovat ; rohkeus, kärsivällisyys, rehellisyys, rehellisyys, uskollisuus ja paljon muuta. huono merkki on nimeltään paheet, ja tässä on joitakin esimerkki lut; valheen, epärehellisyyden, saamattomuus, viivyttely ja enemmän. character muodostaa koko identiteetti. Oikeat arvot muodostaa suuri luonne.

YHTEENVETO:1.

Voit muuttaa asennetta, mutta voit 't muuttaa hahmosi vain.
2.

Luonne on tunnistuksesta asenne on, miten te lähestymistapa asioita.
3.

Merkki voidaan rakentaa koulutuksen aikana asenne on rakennettu kokemuksen kautta.
4.