Ero GPA tunnit ja Ansaittu TuntiaGPA Tuntia vs Ansaittu Tuntia

GPA tuntia ja ansaitsi tuntia viittaavat arvosanojen järjestelmä seuraa joissakin lukioissa ja korkeakouluissa. 'GPA' tarkoittaa 'keskiarvolla.' 'Ansaittu kohdat' viittaavat luottojen valmistua opiskelija onnistuneesti. Kun sanomme 'onnistuneesti', se tarkoittaa 'D' tai korkeamman asteen hankittu. Luotto annetaan opiskelijoille perustuu työn laatuun ja työn suorittamisen. Opiskelijat, jotka kulkevat katsotaan olevan ansaittu tuntia.

Ansaittu tuntia
On kaksi luotto tuntia erotteluja; luotto tuntia ansaitut ja luotto tuntia ilmoittautunut. Opiskelija voi ilmoittautua 15 ov, joka sisältää 1, 3 tai enemmän tunteja opetusta 15 viikon tietyllä lukukauden (tavallisesti kurssit ovat 5 kurssia 3 pistettä). Kun opiskelija läpäisee kaikki kurssit, luotto tuntia ansaitaan. Toinen tapaus on, jos opiskelija ilmoittautuu 15 opintopistettä ja epäonnistuu yhdessä aikana 3 pistettä, niin hän ansaitsee vain 12 ov, jota sovelletaan kohti seuraavan lukukauden tai valmistumisen.

GPA tuntia
'GPA' tarkoittaa 'keskiarvolla.' GPA tuntia viittaavat luotto tuntia joita käytetään laskettaessa opiskelija 's GPA. Yhdysvalloissa korkeakouluissa ja useimmat lukioissa, ne ovat laadun tai opintopistettä. Laatu pisteet havainnollistetaan aakkoset:

A = 4. 0
B + = 3. 5
B = 3. 0
C + = 2. 5
C = 2. 0
D = 1. 0
F = 0,0On muitakin laadut liian kuten 'P, W, ja minä', mutta nämä laadut eivät sisälly GPA tuntia. Luotto olevia 'D' tai edellä sisältyvät laskettaessa GPA. GPA laadut vastaanotetaan kunkin kurssin. On olemassa kaksi erilaista GPAs, lukukauden GPA ja kumulatiivinen GPA. 'D' on vähintään arvosanalla tarvitaan, ja se voi tuoda GPA alle 2. 0, joka voi johtaa erottamiseen. 'D' laadut eivät myöskään ole siirrettävissä yliopistoissa ja korkeakouluissa.

GPA laskeminen
GPA tai luokan olevan keskimäärin lasketaan laskemalla yhteen hankitut laatu pistettä lukukauden ja jakamalla se kokonaismäärä opintopisterajan kyseiselle lukukauden. Arvosanat ovat numeron laatu pistettä, esimerkiksi: A = 12, B + = 10,5, B = 9 laatu pistettä.

Yhteenveto:

1. GPA tuntia viittaa luotto tuntia joita käytetään laskettaessa opiskelija 's GPA; saatuja pisteitä viittaavat luottojen valmistua opiskelija onnistuneesti. Kun sanomme' onnistuneesti ', se tarkoittaa' D 'tai korkeampi laadut hankittu.