Ero EGO ja GEOEGO vs GEO

Paintball on jännittävä peli, että jokainen rakastaa. EGO ja GEO ovat värikuula-aseet, joita käytetään laajasti pelaamiseen paintball. Sekä EGO ja GEO paintball aseet tarjoavat suuri nopeus, ja ovat erittäin luotettavia. Heillä on suurempi tarkkuus kuin mikään muu paintball ase. Vaikka sekä EGO ja GEO paintball aseet ovat hyvin muotoillut, niiden ominaisuudet ovat hyvin erilaiset.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan havaita välillä GEO paintball aseet ja EGO paintball aseet, on niin, että ne spray. Jos on tasaisesti maali EGO paintball aseet, maali vain ponnahtaa ulos GEO paintball ase. On ero suunnittelussa tekniikka, joka erottaa EGO ja GEO ruiskuttamalla ominaisuuksia.

Harkittaessa niiden ulkonäkö, GEO paintball ase on parempi, ja tyylikäs ulkomuoto, kuin EGO paintball ase. Tämä johtuu siitä, että GEO paintball ase on kela syötetään, mikä tarkoittaa, että kaikki osat ase on sijoitettu sisäpuolelle. Vaikka EGO paintball aseet on lautasventtiili suunnittelu, GEO paintball aseet mukana kela venttiili.

GEO paintball aseet ovat myös helpompaa kuin EGO. Ei ole mitään tarvetta poistaa pultit, tai puhdistaa silmät, koska kaikki on itsestään ylläpidetty. Toisaalta, EGO aseet on pultattu ja puhdistettu, mutta tämä ei tarkoita, että EGO aseet tarvitsevat paljon huoltoa.

Toinen ero välillä nähdään EGO ja GEO, on niiden nopeus. EGO paintball aseet ampua nopeammin kuin GEO paintball aseet, ja GEO paintball aseet ampumaan pidempiä matkoja kuin EGO paintball aseet. Lisäksi EGO paintball aseet ovat kevyitä ja helppoja käsitellä verrattuna GEO paintball aseet.Yhteenveto:

1. Jos on tasaisesti maali EGO paintball aseet, maali vain ponnahtaa ulos GEO paintball ase.

2. GEO paintball ase on parempi, enemmän tyylikäs ulkomuoto, kuin EGO paintball ase.

3. EGO paintball aseet ampua nopeammin kuin GEO paintball aseet, mutta GEO paintball aseet ampumaan pidempiä matkoja kuin EGO paintball aseet.