Ero Temptation ja SeductionTemptation vs Seduction

Perception on usein määritellään ero houkutus ja viettely. Havainto on tekemistä meidän vaikutelmia säädökset 'aikomus, joka aiheuttaa toivottava tunteita meissä.

Temptation pidetään usein supistetussa muodossa viettely. Monissa tapauksissa saattaa herättää flirttailla, tai jopa harjoittaa, joku, mutta on hyvin tietoinen valvonnan taso he voivat käyttää alla seikka. Seduction pidetään tehokkaampi tila ihastus, ja usein yksittäisten tuntuu pakko ryhtyä toiminnan harjoittamisesta, jopa mahdollisia uhalla omaa suhdettaan.

Seduction on ilmeinen seksuaalinen konnotaatio sitä, ja tavallisesti käytetään päätellä, että toinen henkilö 's käytös oli tarkoitus vaikuttaa heihin. Esimerkiksi:' Hän vietteli minut, 'osoittaa, että oli yksi jätetty oman onnensa nojaan, seksuaalisen yhteyden uskaltaisi 't on tapahtunut. Temptation tulee sisäinen paikka, ja voidaan osoittaa ihmisille, jotka eivät ole kiinnostuneita tavoiteltaessa. Se 's mahdollista sortua joku, joka on houkutteleva, mutta tietämätön toinen' olemassaolosta.Temptation voi olla myös vaihtoehtoisia merkityksiä. Se ei 't aina tarkoita seksuaalista kiinnostusta. Voit kiusattavaksi suklaakakkua, tai voit olla kiusaus mennä ulos ja leikkiä lumessa. Me todella don 't sanoa, että olemme vietelty syövät suklaakakkua että tiedämme don 't tarvetta. Jotenkin jos me 'uudelleen kiusattu, se tarkoittaa myös sitä, että haluamme jotain, että me ei pitäisi' t. me ei pitäisi 't syödä suklaakakkua, koska se on täynnä rasvaa ja kaloreita, ja me ei pitäisi' t mennä ulos ja leikkiä lumessa, koska me 're aikuiset, muihin tehtäviin.

Molemmat sanat tarkoita sitä, että sen jälkeen, kun tunne on herättänyt, on sisäinen kuohunta, joka on olemassa. On hiljainen taistelu raivoaa läpi hyviä ja huonoja puolia periksi, mutta, kun sanomme 've pidättäytyi vietellään, tarkoitamme, että olemme käyttäneet paljon vahvempi tahtoa kuin olisimme juuri houkutusta.