Ero Abuse ja kurinpitoelinAbuse vs Discipline

Ero väärinkäytön ja kuria ei ehkä tunnu selvä monille ihmisille. Henkilö pitäisi vetää raja ja anna tilaa sekaannusta. Väärinkäyttö on pahoinpitelyn lapsi, mies, nainen tai eläin taas kuri on koulutusta mielen ja luonne ihmisiä.

Väärinkäyttö voi olla kivulias ja haitallinen sekä henkisesti ja fyysisesti taas kuria voidaan tehdä erilaisilla menetelmillä, mukaan lukien rangaistuksen ja pidätyksestä mitä tehdään koulun tai luokkahuoneessa. Väärinkäyttö on käytännössä toisten vahingoittaminen käyttämällä eri keinoin. On olemassa monenlaisia ​​väärinkäytöksiä kuten solvauksia, fyysistä väkivaltaa, henkinen väkivalta, psykologiset ja päihteiden. Väärinkäytöstä tai aiheuttamalla haittaa ja vahinkoa ketään tai mitään kuuluvat myös luokkaan väärinkäytöstä.

Koulutuksen ja saada ihmiset tarkkailla on nimeltään kuria. Kuri voidaan havaita rauhallisesti ja hallitusti mielentila sekä henkistä itsehillintää. Se tarkoittaa myös työskennellä järjestelmällistä tai säädeltyä laillisia reittejä. Toisaalta väärinkäytön menee rajojen ulkopuolella lain ja järjestyksen. .

Lasten hyväksikäyttö ja kuritus ovat kaksi aivan eri asiaa. Lapsen koulutus tai opetus kuria pidetään joissakin rajan tai rajojen. Kun lapsi koulutus ylittää rajoja tulee lasten hyväksikäyttöä. On monia tapoja kouluttaa tai kuria lapsi, joka liittyy täytäntöönpano erilaisia ​​seurauksia. Näitä voivat olla luonnollisia tai määrätty, ja nämä voivat sallia lasta oppimaan omista kokemuksistaan.Kuri vs. väärinkäyttö on jotain, joka on puhuttu pitkään. Kokemattomat vanhemmat taas herättää kuria heidän lapset eivät useinkaan voi erottaa, kuinka paljon on liian paljon. Liikaa tiukkuus, rangaistuksen tai valvonnan tulee väärinkäyttöä, koska se on ylittänyt rajoja. On ollut vakavia vammoja ja jopa kuolemantapauksia mukana nimissä kuria, mutta nyt on selvästi määritelty väärinkäytöstä.

Selkäsauna tai pelaajan lapselle jopa tiettyyn rajaan ei ole niin haitallista verrattuna väärinkäyttömuotoja lasta vakavasti vahingoittaa tai vahingoittamatta häntä. Lasten hyväksikäyttö on halveksin kaikissa kulttuureissa taas kuria hankitaan säilyttämällä tasapainon emotionaalinen käyttäytyminen. Paniikkia tai viha voi muuttua kurinpitotoimet osaksi väärinkäyttöä sellaisia, jotka voivat aiheuttaa vaurioitunut persoonia. Hyväksikäyttö ei ole hyväksyttävää, koska pahoinpitelyn voi aiheuttaa vakavia vahinkoja ja ongelmia henkilölle tai lapsi varten loppuelämänsä.

Yhteenveto:

1. Kuri opettaa sääntöjä ja joku tai järjestyksen ylläpitämisestä ja valvonnan tilannetta koulussa tai jossain laitoksessa.
2. Abuse on ylittämässä rajoja satuttaa jotain pahasti aiheuttaa vakavia fyysisiä, psyykkisiä tai emotionaalisia vaurioita.
3. Discipline tiputetaan olla itsestään hallita tilanteita, ihmisiä tai jopa tunteita taas hyväksikäyttö toimii ilman valvontaa käyttäytymistä.
4. Väärinkäyttöön halveksin taas kuria katsotaan olevan tehokas, kun harjoitellaan hieman malttia.