Ero Lynx ja AxeLynx vs Axe

Onko ero Lynx ja Axe? Kun tarkastellaan nimet on eroa, mutta kun tarkastellaan tuotteiden ne ovat samat. Sekä Lynx ja Axe ovat molemmat miehet 's deodorantit. Lynx ja Axe ovat samoja tuotteita eri nimillä eri markkinoille.

Tuote Unilever, Lynx on nimi käytetään Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Sama tuote Lynx on tunnettu Axe muissa maissa. Yhtiö on antanut tuotteen eri nimiä, jotta voidaan välttää kiusallista, että nimi luo eri alueilla. Britannian, 'ilves' voi tarkoittaa 'iso kissa', mutta se voisi olla vala sana jossain toisessa maassa.

Unilever käynnistettiin Axe vuonna 1983 Ranskassa. Pian menestys tuotteen Ranskassa, se markkinoidaan muissa Euroopan maissa, joissa se oli myös laajalti hyväksytty. Vuonna U.K. ja Irlannissa, nimi 'Axe' ei voitu käyttää, koska joidenkin tavaramerkki ongelmia, joten he antoivat tuotteen nimen Lynx. Se oli vuonna 1985, että Lynx otettiin käyttöön Isossa-Britanniassa

Sekä Lynx ja Axe aloitti kehon suihkeet, mutta ne ovat uskaltautuneet muihin muotoihin, kuten roll-ons, antiperspirantit, aerosolisuihkeita, ja antiperspirantilla tikkuja. Molemmat tuotteet tulevat pääasiassa meripihka, mausteinen, ja myski tuoksuja.Axe on tullut ulos monia muunnelmia, jotka sisältyvät maantieteelliset nimet, kuten Axe Afrikka, Axe Java Nevada, ja Axe Inca. Axe on myös tullut ulos erilaisia ​​tuotteita, kuten ulottuvuus, Tumma Temptation, Apollo, Phoenix ja Gravity.
Lynx on myös tullut ulos muiden tuotteiden, kuten; Lynx Afrikka, Lynx Boost, Lynx johtaja, pienempiä sumutetta kun liikkeellä (Bullet), deodorantit herkälle iholle, ja jopa spray, jossa on muuttuva tuoksu houkutella tyttöjä.

Yhteenveto:

1. Sekä Lynx ja Axe ovat molemmat miehet 's deodorantit. Lynx ja Axe ovat samoja tuotteita eri nimillä eri markkinoille.
2. Tuote Unilever, Lynx on nimi käytetään Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Sama tuote Lynx on tunnettu Axe muissa maissa.
3. Unilever käynnistettiin Axe vuonna 1983 Ranskassa. Pian menestys tuotteen Ranskassa, se markkinoidaan muissa 4. Euroopan maissa, joissa se oli myös laajalti hyväksytty.
5. Se oli vuonna 1985, että Lynx otettiin käyttöön Isossa-Britanniassa
6. Sekä Lynx ja Axe aloitti kehon suihkeet, mutta ne ovat uskaltautuneet muihin muotoihin, kuten roll-ons, antiperspirantit, aerosolisuihkeita, ja antiperspirantilla tikkuja.