Ero Like ja CrushKuten vs Crush

Differentioimalla mieleen joku, jolla on yksinkertainen murskata voi olla vaikeampaa kuin erottaa joko yksi rakastuminen. Se johtuu siitä, joilla on ihastunut johonkin ja mieleen ne täsmälleen samalta. Joillekin he kohtelevat sekä yksi ja sama, mutta monille muille henkilöille nämä ovat hyvin erilaisia.

Vaikka kuvaavat kaksi voi tulla niin subjektiivinen, monet ihmiset paikka selviä eroja niiden välillä. Yhden, mieleen joku voi tarkoittaa nauttivat toistensa 'seurasta. You kuin olisi tämän henkilön tai tämän ihmisryhmän, koska voit helposti pitää hauskaa heidän kanssaan. Niiden yritys, voit helposti puhua ja jopa nauramaan kokonaan mukavasti ilman todella saada hämmentynyt . sitä vastoin joilla ihastunut joku on enemmän fyysistä vetovoima näyttää kyseisen henkilön tai miten hän kantaa itsensä. kun koet tämän, on hyvin mahdollista, että olet 'll kokemus unia niistä joko kun 're hereillä tai unessa. Se on itse asiassa enemmän halu olla kyseisen henkilön kanssa, mutta ei siihen pisteeseen tarvitsevat kyseisen henkilön syvästi kuten tapauksessa rakkauden.

Alussa mieleen joku ja murskata alkavat samaan kohtaan. Sinulla on taipumus kehittää yleinen vetovoima kohti toista henkilöä. Mutta kuten joku on enemmän houkutellaan, ei sen fysikaalisten, vaan persoonallisuutta henkilö. Seuraava kehitys voi olla, että tunne, ihastunut joku voi hävitä pois hyvin nopeasti. Esimerkiksi, voit oppia, että henkilö olet alun perin ollut silmällä ei ollut sympaattinen, koska huono persoonallisuus, joka lieventää jännitystä kohtaan häntä. Kun haluat henkilö, on todennäköistä, että jatkatte pitävän häntä paljon kauemmin kuin joku aluksi oli ihastunut.Lisäksi kun haluat jonkun, on itse asiassa suurempi kallistus ystävyyden verrattuna, joilla on murskata jonkun jossa on enemmän romanttinen linkki. Toisin sanoen, se on turvallista sanoa, että ihastunut on kuin 'rakkaus kaukaa.' Olet vielä liian ujo tunnustaa mitään, että henkilö, joka 'Siksi olet vain ihaillen häntä kaukaa.

Yhteenveto:

1. Mieltymys on enemmän houkutellaan ei-fyysisten ominaisuuksien henkilö (kuten hänen persoonallisuutensa) kun ottaa ihastunut johonkin on enemmän houkutellaan hänen näyttää.
2. Mieltymys on taipuvainen Tekstailukaveria verrattuna murskaa jotka ovat taipuvaisia ​​kehittämään romanttisia tunteita.
3. tunne, ihastunut johonkin yleensä häviää nopeammin kuin tunne mieleen joku.