Ero luonnetta ja persoonallisuuttaCharacter vs Personality

Luonne ja persoonallisuus ovat aiheita, jotka ovat laajalti tutkittu, ajatellut, kirjoitettu, ja selitetty monin eri tavoin. Ne ovat joskus, yleisessä käytössä, keskenään mutta ovat hyvin erilaisia ​​merkityksiä ja vaikutuksia. Mukaan sanakirjaan, 'persoonallisuus' tarkoittaa 'laadun ollessa henkilö', kun taas 'merkki' tarkoittaa 'eettisiä ja henkistä piirteitä henkilön, joka antaa henkilölle hänen yksilöllisyyttä.'

Merkki
Perusajatuksena luonne on, että merkki tulee pelata, kun mieli on mukana. Mieli ja sen valmiudet ovat keskipisteenä merkin. Henkilö luonne pystyy saavuttamaan mitään itse yhteiskunnassa. Se auttaa henkilöä tehtävien suorittamisessa kanssa suuntaan, joka on motivoitunut ja itse oivaltanut. Henkilöt, joilla hahmo voi aloittaa liiketoimintaa, jos he haluavat, nostaa perheen hyvin, ansaita niin paljon kuin he haluavat, ja saavuttaa lähes mitä he haluavat, mutta edellyttävät hyväksymistä yhteiskunnassa.

Luonnetta henkilö näkyy kaikissa tilanteissa, ei väliä mitä tilanne. Luonne henkilö ei muutu tai muuttaa. Käyttäytyminen saattaa muuttua, mutta merkki doesnt 't. Käyttäytymistä ihmiset ohjaavat luonnetta henkilö. Esimerkiksi jos henkilö on korkea menestyjä ja kunnianhimoinen, hänen luonteensa on näkyvissä ja kokenut kaikissa tilanteissa, ovatko ne kotimainen tai ammattilainen. character tulee tunteita ja mielen. tunteet eivät pelaa paljon rooli luonnetta henkilö. Puhdas, yksinkertainen, henkistä kapasiteettia ajaa luonnetta henkilö.

Persoonallisuus
Persoonallisuus on tarkoitus olla voimakkaampi ja syvä kuin luonnetta henkilö. Henkilö persoonallisuus ei näytä validointiin yhteiskunnan tai sen hyväksymistä ja voi aloittaa mitään uutta. Henkilöt, joilla on persoonallisuus on seuraajia, ja ne pystyvät aloittaa uusia asioita yhteiskunnassa, joka voi olla tai ei ole hyväksyttävää tuolloin. Persoonallisuutta henkilö ei ole peräisin vain hänen mielessään ja arvoja; se ei vaadi seuraamuksen tai yhteiskunnan tukea.Persoonallisuus liittyy henkistä kapasiteettia sekä innostus sydämen. Kun mieli hyväksyy uuden ajatuksen henkilön persoonallisuus, sydän kannustaa henkilö mennä eteenpäin ja aloittaa jotain jota ei ole koskaan tehnyt tai jotain, joka on tehtävä, mutta ei ole yritetty. Näin tapahtuu, koska yksi 's persoonallisuus on tarkoitus olla olemisen tilan, joka ei sisällä ainoastaan ​​mieli. Se on valtion nykyisten eikä vain olemassa olevia ajattelemalla ja järjestäminen. Persoonallisuus on energiaa. Se on ennen ja enemmän kuin mielessä.

Yhteenveto: