Ero Abacus ja ComputerAbacus vs? Tietokone

Onko eroa tietokoneiden ja Abacus? Kyllä on eroja näiden kahden välillä. Mutta tosiasia on, että tietokone on muotoiltu pois Abacus. Yksi ei voi oikeita sanoja laatia ero näiden kahden välillä.

Abacus on ikivanha laskentamenetelmät. Vaikka vanha, Abacus on edelleen käytössä ja sitä käytetään rakentaa matemaattisia taitoja lapsilla. Se oli aritmeettinen prosessi Abacus joka johti kehitystä Tietokoneet. Vaikka Abacus on ikivanha laskettaessa väline, Tietokoneet ovat moderneja työkaluja, sillä on monia toimintoja. Tietokoneet ovat olennainen osa ihmisen.

Abacus voidaan myös kutsua vanhin tietokone. Abacus käyttää helmiä ja kiviä puu-, metalli- tai kivi tablettia. Tietokoneet käyttävät eri kieltä laskelmissa.

Kun otetaan laskelmien, tietokoneet toimivat paremmin kuin helmitaulu. Matemaattinen calcuations käyttäen beeds voi joskus johtaa virheisiin kuin pieniä poikkeamia voi muuttua asioita. Mutta tietokoneet, ei ole mitään hätää virheiden kuten kaikki tehdään mekaanisesti; sinun täytyy vain antaa oikean lukuja.

Kun puhutaan teknisesti, tietokoneet sisältävät automaattisen abacuses.

Alkuperä Abacus on atributed Kiinaan. Mutta on contrioversy koskien orgin Abacus. On myös jäljitetty 300 B C, aikana, jolloin sitä käytettiin Babylonialaiset. Mitä tietokoneita, ei ole sekaannuksen. Charles Babbage on hyvitetään kehittää ensimmäiset tietokoneet.

Todellisessa mielessä, ei ole mitään eroa Abacus ja tietokoneen. Ne ovat todella toisiinsa, että on vaikea tehdä niistä erottaa.

Yhteenveto1. Tietokoneen on muotoiltu pois Abacus. Abacus voidaan myös kutsua vanhin tietokone.

2. Abacus on ikivanha laskentamenetelmät.

3. Vaikka Abacus on ikivanha laskettaessa väline, Tietokoneet ovat moderneja työkaluja, sillä on monia toimintoja.

4. Abacus käyttää helmiä ja kiviä puu-, metalli- tai kivi tablettia. Tietokoneet käyttävät eri kieltä laskelmissa.

5. On contrioversy koskien orgin Abacus. Jotkut attribuutin oprigin Kiinaan ja jotkut babylonialaisten. Charles Babbage on hyvitetään kehittää ensimmäiset tietokoneet.

6. Kun puhutaan teknisesti, tietokoneet sisältävät automaattisen abacuses.