Ero Dumb And MuteMitä eroa on 'tyhmä' ja 'mykkä'? Sanat ovat synonyymejä toisilleen. Molemmat viittaavat ovat sanaton, ja ilmaisu 'kuuro ja mykkä' tunnetaan Englanti puhujia. Vaikka merkitys määritelmän voivat olla samat näiden sanojen käyttö voi olla hyvin erilainen, etenkin kun viitataan ihmiset. On huomattava, että käyttämällä 'tyhmä' on usein sopimatonta, ja mahdollisesti jopa käyttämällä 'mykkä' joskus.

Tyhmä on adjektiivi. Sen alkuperäinen merkitys on puuttuvan puheen voimasta. 'Dumb' voidaan käyttää kuvaamaan eläimiä ja elottomia esineitä, jotka ilmeisesti ei ole kykyä puhua. Tämä merkitys on ilmaistu 'ruokahissi', joka on mekaaninen laite kuljettaa asioita, kuten ruoka ja astiat välillä kerroksessa talon tai rakennuksen. Sitä kutsutaan 'tyhmä', koska se toimii kuin ihmisen tarjoilija tuottaa ruokaa tai muita kohteita, mutta tietenkään ei voi puhua, koska se on eloton objekti.

'Dumb' on toinen käyttö ihmisten kanssa. Se tarkoittaa kykene puhumalla takia on mykkä ja pysty puhumaan, tyypillisimmin koska synnynnäinen kuurous, tai kyvyttömyys kuulla. Kuitenkin, sitä ei käytetä tällä tavalla modernin puhe useimmat ihmiset, ja se voi todella pitää varsin loukkaavaa. Ainoa tapa on yleisesti käytetty Englanti tänään on tarkoitetaan tilapäisesti sanaton, kuten shokki tai pelkoa. Esimerkiksi: Olin tyhmä epäuskoisena, kun hän esiintyi tyhjästä. Harvemmin, mutta joskus käytetään edelleen, se voi myös tarkoittaa olla haluton puhumaan, kuten on ujo. Esimerkiksi: Don 't vain seistä siellä tyhmä, sanoa jotain!Syy 'tyhmä' on usein hyväksyttävää käyttää Englanti liittyy sen muita ja nykyaikaisempi merkitys on näkyvästi tyhmä tai tyhmä. Tällä tavalla, 'tyhmä', kuten slangi on yleisimmin käytetty Englanti puhujia. Esimerkiksi: Se oli tyhmä virhe. Sitä voidaan myös käyttää osoittamaan, että jotain oli tahaton tai sattumanvaraista, ja että se ei vaadi taitoa. Tämä näkyy ilmaisu 'tyhmä onnea'. Koska tämä käyttö, katsotaan loukkaavaa viittaamaan henkilö, joka voi puhua kuin 'tyhmä'. Se merkitsee sitä, että kyvyttömyyttä puhua tulee puutteesta tiedustelun tai kehitykseen, mikä ei ole asianlaita kuuro.