Ero Painotettu GPA ja Painottamaton GPA Painotettu GPA vs Painottamaton GPA

Kun professori tai koulun puhuu painottamaton ja painotettu GPAs, mitä tulee mieleen? Voit tulla ajatella, että se 'on vain teidän tavallisten luokan keskiarvon, mutta valitettavasti on joitakin tärkeitä eroja huomioimaan kun kuvataan joko. Tietäen tällainen antaa sinulle käsityksen oman koulun pysyvän tai kuinka hyvin teet akateemisesti.

GPA on keskiarvolla joka on keskimäärin kaikki opiskelijan 's laadut tietyllä aikavälillä tai lukukauden. GPAs nyt kahdessa alkumuodossa: painotetun ja painottamaton GPA. Miten nämä kaksi GPAs eroavat toisistaan?

Ensinnäkin, painotetut GPAs käytetään painotettua luokissa. Nämä luokat ovat kunnia-tyyppinen, korkeamman tason luokkien (myös oletetaan olevan vaikeampaa), jossa isompi arvoinen kuin normaaliin luokan aiheita (painottamaton luokat). Vaikka painotetut luokat vaihtelevat koulusta toiseen, yhteinen nimittäjä on, että nämä luokat antavat oppijalle paremmat mahdollisuudet saada korkeamman pistemäärän. Honors Englanti ja Advanced Trigonometrian on kaksi yleistä painotettu aiheista monet laitokset.

Syy, miksi opiskelijat suorittavat nämä luokat, koska ne tarvitsevat korkeamman arvosanan lisätä niiden yleistä GPA, koska se on hyvä indikaattori oman luokan listalla koska se näyttää yhden 's kurinalaisuutta ja perusteellisuus valinnassa tiettyjä kursseja. Jos otat enemmän aateliset tai pitkälle luokat, sinä 'll näyttää olevan korkeampi sijoitus kuin ottamalla kaikki normaalikäytäntönä kuormat. Kuitenkin yksi ei pitäisi 't olla tyytyväinen, kun saa keskimäärin merkkien painotettu luokassa (let' s sanoa 'B') ajattelematta, että se on vielä iso merkki (eli sama kuin 'B +++') verrattuna vierekkäin sen painottamaton vastine.Painotetusta keskiarvosta, vaikka ei toteuteta kaikissa kouluissa, perustuu myös painotettuun mittakaavassa, joka ei välttämättä ole sama kaikissa toimielimissä. Yleisesti, 'A' merkki painotettu kurssien on varattu 5 pistettä, mikä on 1 piste korkeampi verrattuna säännölliseen 'A' painottamaton kursseja. 'B' on esitetty 4 pistettä, kun taas 'C' ja 'D' on yhtä suuri kuin 3 ja 2 pistettä. Opettaja voi myös kolahtaa luokka opiskelijan lisäämällä plus (+, ++ tai +++). Kukin näistä pieniä vaiheiden on noin 1/3 pisteen tai 0,33. Sama pätee miinus (-).

Toisaalta, painottamaton GPAs käyttävät laitokset verrata yksi opiskelija toiseen. Se on parempi barometrin mitata todellinen koulumenestykseen kuin painotetut GPAs koska 'A' merkki on todella 'A' painottamaton pisteytys. Kouluhallinnolle Don 't laittaa etusijalle painotettuun GPAs jotka ovat useammin kuin ei, keinotekoisesti pehmustettu tai paisutettu. Sanotaan, että tavalliset painottamaton korkein GPA pisteet saavutettavissa vain 4. 0, koska korkein arvosana aihe voi vain päästä 4. 0 max tai 'a', joka 's vastaa 4 0.

Yhteenveto:

1. Painottamaton GPA on perinteinen arvosteluasteikko, joka käyttää 4 0, kun korkein mahdollinen arvosana per aihe.
2. Painotettu GPA sanotaan korkeintaan arvosanan 5. 87 taas painottamaton GPA on keskimäärin enintään merkki 4. 0 tasainen.
3. South Carolina Department of Education toteutetaan käytön painotetusta keskiarvosta varten painotettu kursseja.