Ero Vasenkätinen ja Oikeakätinen Vasenkätinen vs oikeakätinen

Oletko koskaan miettinyt, miksi on olemassa ihmisiä, jotka haluavat käyttää oikeuttaan kätensä, kun taas toiset haluavat käyttää jäljellä kätensä? On vielä muita, jotka voivat käyttää molempia käsiä kirjallisesti ja tehdä asioita. No, tässä on muutamia asioita, jotka haluat ehkä tietää, miten ja miksi ihmiset valitsevat toisaalta yli muiden.

Vasenkätisyyttä tai oikealle kätisyys henkilö parhaiten ilmenee kädessään mieluummin kirjallisesti. Vasenkätinen ihmiset myös käyttävät jäljellä kätensä jokapäiväisen toiminnan ja uskotaan, että 8-15 prosenttia maailman 'väestöstä on vasenkätinen.

Seitsemänkymmentä-yhdeksänkymmentä prosenttia maailman 'väestöstä on oikeakätinen.? Syy tähän ei tiedetä, mutta se kaikki on tekemistä eroa kahden osan meidän säätelevissä aivojen kummallekin puolelle kehomme. Henkilö, jolla on oikean kätensä heikentynyt voi myös tulla vasenkätinen jälkeenkin oikealla puolella on parantunut.

Yksi teorioiden luotu selittämään vasenkätisyyttä on häviämässä twin teoria, jonka mukaan vasenkätinen henkilö on itse asiassa osa identtinen kaksoisveli. Toinen Twin ei kehittää aiheuttaa muita hengen tulla vasemmalle kädellä. Voitko uskoa sitä?

Mikä on enemmän uskottava on ajatus siitä, että se on aiheuttanut altistuminen korkea testosteronin (Geschwind teoria) ennen syntymää, ja että se on ihmisen 's geenejä. Kaikki alkaa, kun henkilö on edelleen sikiö ja määritetään havainnoimalla joka käsi sikiö pidetään aina lähellä hänen suuhunsa.

Norman Geschwind, neurologi ehdotti, että testosteronin raskauden aikana hahmottamaan aivoissa. ? Testosteroni voi estää kasvun vasemman aivopuoliskon jotta useammat neuronien menevät oikean aivopuoliskon.Tämä tekee oikean aivopuoliskon soveltuu toimimaan keskelle henkilön 'kieli ja kätisyys. Koska oikea aivopuolisko ohjaa vasemman ruumiinosa, henkilö tulee vasenkätinen.

Tämä testosteroni altistuminen voi johtaa myös lisääntynyt riski autoimmuunisairaudet ja oppimisen häiriöt, lukihäiriö, pätkivä ja lisääntynyt spatiaalinen kyky ja uskotaan, että enemmän vasenkätinen ihmiset ovat alttiita mielenterveyden häiriöt. Tutkimus viittaa myös siihen, että suurin osa pedofiilit vasenkätinen.

Mutta sitten, vaikka vasemmanpuoleista liittyy kaiken negatiivinen, on tärkeää huomata, että tutkimus Tuottoarvomenetelmällä tiettyjen henkilöiden, on havaittu, että vasenkätinen ihmiset yleensä ansaitsevat enemmän kuin oikeakätinen henkilöä.

Koska ne elävät maailmassa hallitsevat oikeakätinen ihmiset, niiden kyky sopeutua on huomionarvoista. Arkisista asioista ja työkalut tehdään yleensä palvelemaan oikeakätinen ihmiset vasenkätinen ihmiset ovat oppineet käyttämään näitä asioita huolimatta käsi parempana.

Yhteenveto:

1. 70-90 prosenttia maailman 'väestöstä on oikeakätinen ja vain 8-15 prosenttia on vasenkätinen.
2. Oikeakätinen ihmiset haluavat käyttää oikeuttaan kädet tehdä asioita, kun taas vasenkätinen ihmiset haluavat käyttää että vasemmalta.
3. Oikeakätinen ihmiset olivat altistuneet vähemmän testosteronitasoja kuin sikiöt, vaikka vasenkätinen ihmistä altistui enemmän.