Ero Gyrus ja SulcusGyrus vs Sulcus

Voitaisiin sanoa jotain tällaista, nyt mistä kuulen nuo sanat? No, luultavasti ei usein riitä. Totuudenmukaisesti ottaen termejä kuten gyrus ja vaon, eivät ole niin laajalti käytetty auki. Itse asiassa nämä sanat käytetään lääketieteen alalla, luentoja koskien aivojen anatomian ja sen osat. Joten periaatteessa vain harvat ihmiset voivat todella kuulla näitä termejä käytetään, vähemmän tietää, mitä ne viittaavat. Mutta tässä artikkelissa, niin et olisi pimeässä enää aina kun kohtaat näitä termejä käytetään.

Mutta ennen sitä, meidän täytyy tietää aivojen 's anatomia ja esitys. Tämä on vain antaa hieman taustatietoa aiheeseen. Aivot pidetään johtokeskuksen kehomme. Se käsittelee kaikki liikkeemme, aistien , tunteet ja kehon prosesseissa. ei edes tiedetä vielä täydessä laajuudessa rajoitukset aivojen, ja korkeintaan me vain käyttämällä 10% meidän aivojen aineen. Jäljelle jää 90% vielä tunnistamatta ja tutkia.

On totta, kuitenkin, että on vielä paljon salaisuuksia meidän aivot, joka on purkautui, mutta mikä on jo yleinen tosiasia on, että lähes kaikki osat meidän aivot on jo tutkittu laajasti ja nimetty. Yksinkertaisesti sanottuna lähes joka osa aivoista on nyt laajalti tutkittu, joka lohko tunnistaa sen yleinen toiminta, ja jopa sen muoto selitti.

Nyt pyydän teitä tämän, oletko koskaan nähnyt aivot lähietäisyydeltä tai jopa vain hyvin kuvitettu kuva siitä? Niille, jotka ovat linjassa lääkärikunta, niin olen melko varma, että ne jo ovat suuntautuneet aivoihin ja sen anatomia. Lisäksi myös ne, jotka eivät ole lääkärin ammattiin jo epämääräinen käsitys siitä, miten aivot näyttää. Ainakin, että voit erottaa siitä sen ominaisuus on, että se on paljon käyriä ja harjanteita, merkittävässä painaumia. Ja nämä ovat mitä soittaa niin pykäläpoimussa ja sulcus.

Mutta on ero näiden kahden välillä. Gyrus tai sen monikko aikavälillä gyri, on termi, jota käytetään näkyvästi nostaa tai ulospäin taita aivoissa. Kuvitella kohoumaa mielessäsi. Nämä kohoumaa ovat mitä soittaa kuin gyri.

Toisaalta, sulcus tai sulci monikossa, on masennus tai sisäänpäin kertaiseksi nähty aivoissa. Niitä löytyy kaikki koko aivot, ja yhdessä gyrus, antaa aivojen se 's kuohkea ja eri muoto.Voit lukea siitä lisää, koska tämä artikkeli antaa vain perustiedot aiheesta.

Yhteenveto:

1. aivot on komentokeskus, joka ohjaa lähes kaikki prosessit, jotka on tapahtumassa kehomme.

2. gyrus on ulospäin kertainen tai esittäneet harjanteen nähdään aivojen pintaan.