Ero keuhkorakkuloihin ja Alveolaarinen SacKeuhkorakkuloihin vs Alveolaarinen Sac

Elinten elävien organismien koostuvat monimutkaisia ​​järjestelmiä. Kasvit on root ja ampua järjestelmää, kun eläimet ovat ruoansulatus, sydän, imusolmukkeet, liikuntaelinten, hermostunut, lisääntymis-, luu, integumentary, ja hengityselinten järjestelmiä.

Hengityselinten eläimillä auttaa heitä hengittämään. Sammakkoeläimet, kuten sammakot, hengittää kautta ihon, ja kalat ovat kidukset. Nisäkkäät, kuten ihminen, hengittää kautta hengityselimiä joka koostuu suun, nenän, nielun, henkitorven ja keuhkot.

Ihminen ottaa ilmaa suuhunsa ja nenään. Se kulkee nielun ja henkitorven, ennen kuin se pääsee keuhkoihin. Ihminen tarvitsee vain happea, ja koska ilma, että hän vie koostuu muita kaasuja kuten hiilidioksidia, sitä on käsiteltävä siten, että laitos voi ottaa vain happea ja luovuttaa hiilidioksidia.
Tämä tehdään keuhkoihin erityisesti ilman pusseja kutsutaan alveolaarinen pusseja. Alveolaarinen pusseja muodostavat loppuun pienten keuhkorakkuloiden kanavat, jotka ovat hengitys hengitysteihin täyttö keuhkoihin. Nämä hengitysteihin tai putket jakaa ja muodostavat kaksi tai kolme alveolaarista pusseja lopussa.

On alveolaarisella pusseja, joissa vaihto hapen ja hiilidioksidin tapahtuu. Se on ohutseinäinen ja on runsaasti kapillaareja. Se on muodostettu ryhmä tai klusterin keuhkorakkuloihin, ja se on silloin, kun keuhkorakkuloihin kommunikoida.

On noin 700 miljoonaa aveoli ihmisen keuhkoihin. Ne koostuvat kerroksen kalvo kudoksen tai epiteeli- kerroksen ja soluväliaineen, joka on suljettu kapillaareja. Keuhkorakkuloihin koostuvat kollageenin ja elastisia kuituja, joiden avulla ne voidaan venyttää kun ilma otetaan sisään ja kutistua takaisin hiilidioksidia karkotetaan.Niitä käytetään poikkeuksellisesti nisäkkään keuhkoihin; muut selkärankaiset käyttävät täysin eri verkko. Keuhkorakkuloihin vapauttaa hiilidioksidia, että veri kuljettaa niitä taas veren vie happea keuhkorakkuloihin kuljetettavaksi kehon soluihin.

Sana 'keuhkorakkuloihin' on monikko 'alveolus' sana, joka oli peräisin latina joka tarkoittaa 'pikku onkalo' ja Proto-Indo-Euroopan sana 'aulo', joka tarkoittaa 'reikä' tai 'onkalo' ja päässä Kreikan sana 'AULOS', joka tarkoittaa 'putki' tai 'putki'.

Yhteenveto:

1. keuhkorakkuloihin koostuvat epiteelikerrosten ja soluväliaineen suljettu kapillaareja kun keuhkorakkuloiden pusseja ovat distaaliset päät keuhkorakkuloiden kanavat.
2. keuhkorakkuloihin pusseja muodostetaan ryhmä tai klusterin keuhkorakkuloihin, ja se on siellä, missä ne kommunikoivat kun keuhkorakkuloihin koostuvat kollageenin ja elastisia kuituja.
3. keuhkorakkuloihin käsitellä kaasuja, että veri karieksen keuhkoihin karkottaa hiilidioksidin ja antamalla veren kuljettavat happea soluihin elimistössä, kun se on alveolaarisella pusseja missä tämä prosessi tapahtuu.