Ero harmaa ja valkoinen MatterHarmaa aine vs White Matter

Hermosto on jaettu kahteen osaan; keskushermostoon ja ääreishermoston. Keskushermostoon koostuu aivojen ja selkäytimen. Aivot, joka on monitasoinen järjestetty neuronien ja yhteydet toistaiseksi neuronien, on jaettu kokonaan harmaaksi ja valkean aineen. Grey asia, joka tunnetaan myös nimellä substantia grisea, on osa aivoista, joka ohjaa hermosolujen elinten ja suurin osa todellisen dendriittien (lukuisia, lyhyt, haarautuvan säikeet, jotka kantavat impulsseja kohti solun elin). Solu elin on alue neuronin joka on korostettu olemassaolon ydin. Grey asia ei ole myeliinin viltti.

Todellinen käsittely saatetaan päätökseen harmaat aivosolut. Se sai nimen harmaa, koska sen ulkonäkö. Se on harmaata, koska harmaa ytimien joka käsittää soluja. Se täyttää noin 40 prosenttia koko aivot ihmisillä, ja kuluttaa 94 prosenttia happea. Neuronien harmaan aineen ei ole ulottuvat axons, tai pitkä, ohut ennusteet neuronien, joka lähettää sähköisiä signaaleja pois soma (toinen nimi solun kehon neuronien). Neurons luoda verkostoja, joissa hermosignaalit matkustaa. Vuodesta dendriittien loppuun sen axons signaalit lisääntyä hermo kalvo tapa sähköisten tiloja. Neuronit eivät tee kosketusta toistensa kanssa välittää viestejä. Välittäjäaineiden toimivat keskipitkällä ja liittää yhden neuroni toiseen neuroni. Aistit kehon (puhe, kuulo, tunteet, näkö- ja muisti) ja valvonta lihaksia, ovat osa harmaat aivosolut 's toiminto.

Valkean aineen, joka tunnetaan myös nimellä substantia alba, on hermosolu, joka koostuu ulottuvat myelinated hermo kuituja tai axons. Se säveltää rakenteita aivojen, kuten talamuksen ja hypotalamuksessa. Se löytyy välillä aivorungon ja pikkuaivojen. Se on valkean aineen, joka mahdollistaa viestinnän ja harmaan aineen alueiden välillä harmaat aivosolut ja muut ruumiinosat. Se toimii lähettämällä tietoja eri kehon osien kohti aivokuori. Se myös ohjaa toimintoja että ruumis on tietämätön, kuten lämpötila, verenpaine ja sydämen lyöntitiheys. Annostelu hormonien ja valvonnan ruokaa, sekä vedenottotarvetta ja arkun tunteita, ovat lisätoimintoja valkean aineen.

Axons suojataan myeliinituppea, joka tarjoaa eristyksen sähköjohto prosesseista, joiden avulla ne voivat suorittaa hermosignaalit nopeammin. On myös myeliiniä joka vastaa valkoisen ulkonäön valkean aineen. 60 prosenttia aivojen koostuu valkean aineen.

Yhteenveto:

1. Harmaa aines koostuu hermosolujen elinten ja valkean aineen koostuu kuiduista.2. Toisin kuin valkean aineen, neuronien harmaan aineen ei ole jatkettu axons.

3. Harmaa asia on käytössään 40 prosenttia aivojen, kun taas valkoisen aineen täyttää 60 prosenttia aivojen.

4. Harmaa asia on harmaata, koska harmaa ytimien joka käsittää soluja. Myeliini vastaa valkoisen ulkonäön valkean aineen.

5. Käsittely saatetaan päätökseen harmaan aineen, kun taas valkoisen aineen avulla viestintä ja harmaan aineen alueiden välillä sekä harmaan aineen ja muiden kehon osien.