Ero sijoiltaan ja osittainen sijoiltaanSijoiltaan vs Osittainen sijoiltaan

Hajautus määritellään erottaminen ihmiskehon 's kaksi luita yhteis- tai aluetta, jossa nämä luut tulevat yhdessä. On? Sijoiltaan luut ovat yleensä enää normaalissa asennossa tai sijainnin kyseisellä alalla ruumiin.? In aika, jos ne käsitellään väärin, se voi aiheuttaa nivelside tai hermovaurio, mikä estää potilaita 'kehon liikkeitä. ? Toisaalta, osittaiseen hajautus on tarkoitettu ajoittain niin subluksaatio. Tämä on seurausta epätäydellinen erottaminen luut, jotka tulevat yhteen liitoksissa. ? Hajautus on yleisempää löytyvät kädet ja jalat, kun osittaiseen hajautus on yleisempää olkapäillä, sormet ja kneecaps. ? Niin kauan kuin on olemassa kytketty nivelet, nämä ovat alttiimpia osittaiseen hajautus.

Syitä yhteensä sijoiltaan johtuvat yleensä äkilliset vaikutukset kuten aiheuttamia iskuja, laskee ja muut voimakkaita traumoja runkoon. ? Osittaiseen hajautus on enemmän aiheuttamien Niissä tapauksissa, kun uhri asettaa liikaa paineita liikkeen tai yksinkertaisesti tehdä virheellisiä liikkeitä, jotka aiheuttavat kehon 'nivelet katkaista.? Kun se tulee ulkonäkö vaikutusalueella, sijoiltaan olisi osoittavat tämän näkyvän out-of-paikka tai usein epämuodostunut osa ihmisen elimistöön.? Joskus se näyttää olevan niin irvokasta ja täysin väärä.? niille osia elin, joka kärsii subluxation, uloin kerros näyttää olevan melko normaali ja helppo katsoa.? Itse asiassa ulkopuolella henkilö näyttäisi siltä ikään kuin mikään ei vikaa, mutta sisältä, hän on tunne kipua kunnossa.

Hyvä esimerkki määrittää ero sijoiltaan ja osittainen sijoiltaan osa on olkapäähän. ? Kun henkilö kokee, että hänen olkapää tavallaan piipahti pois tai yksinkertaisesti löysä sisällä, se on vain osittaiseen hajautus. ? Toisaalta, kun olkapää näyttää niin pois paikaltaan, ja näyttää siltä, ​​luun kokonaan tuli ulos liitoksen, niin todennäköisesti se kärsii yhteensä sijoiltaan. ? Toinen tärkeä ero sijoiltaan ja osittaiseen hajautus on hoito. ? Suurimman osan ajasta, osittaiseen hajautus voidaan hoitaa kiropraktikot. ? Nämä terapeutit tavallisesti vain siirtää nivelet takaisin paikalleen oikea määrä korjaavien voima. ? Kun koko sijoiltaan tapahtuu, se saattaa vaatia laajoja korjauksia, kuten leikkauksia, varsinkin jos on tila osoittaa rikkoutumiseen luita.Lisäksi subluxation tai osittaiseen hajautus on yksinkertaisesti väärä asemointi luut nivelet, joka johtaa epänormaaliin hermo paineita, mikä puolestaan ​​johtaa kipua. ? Sijoiltaan on yksinkertaisesti täydellinen katkaisu luun liitoksen. ? Oikea diagnoosi olisi selvitettiin täysin tuhojen laajuus ja saada oikea hoito kohdealue.

Yhteenveto:

1. Osittainen hajautus on myös kutsuttu subluksaaatio joka on epätäydellinen erottaminen luun liitoksen, kun hajautus on yhteensä erottaminen luun liitoksen.
2. Osittainen hajautus tarvitsee vain hoidossa lääkärin tai kiropraktikon korjata sitä, kun hajautus voidaan joutua hoitoja kuten leikkauksia tai hoidossa korjaamaan sitä.