Ero Panadol ja AsprinPanadol vs. Asprin

Kipu on elimistön 's tapa tiedottaa, että kudos on loukkaantunut. Kemikaalit ovat riehua heti, kun vamma tulee kulkea tuohon tietyllä alueella. Lisäksi nämä kemikaalit herättävät hermopäätteitä. Näitä hermopäätteitä sitten lähettää pois kipua viestin aivoihin. on kaksi polkuja voimme saada käsiinsä lievittää sitä. Yksi tapa on tehdä jotain keskushermostoon tietä Panadol tekee ääreishermostossa. Lisäksi toimimaan hermoja, jotka välittävät kipua viesti keskushermostoon mitä Aspiriini accomplishes ja on toinen tie.

Kipulääkkeet ovat kipulääkkeitä. Analgeetit kattavat tulehdusta sekä kipua lievittää varat. Jotta vapautettaisiin kuumetta ja kipua, Panadol yhdessä aspiriinin ovat lääkkeitä, jotka voidaan käyttänyt OTC tai over the counter ja usein toteutetaan. Panadol joka on yleisesti tunnustettu Parasetamoli sekä aspiriini tai asetyylisalisyylihappoa katsotaan molempien kipulääkkeillä.

Otetaan esimerkiksi vahingossa viipalointi sormilla, kun pilkkominen sipuli. Koska se on hermopäätteitä sisällä, sormella panee merkille kipua. Kemikaaleja kutsutaan prostaglandiineja vapautuu vaurioituneen kudoksen. Työskentely solujen vaurioituneen kudoksen ne avulla entsyymiä nimeltä cyclooxgenase 2.

Hermot lähettävät kipua signaalin kätesi jopa käsivarren ja aivoihin. Poiketen enemmän vetovoima suuntaan COX-2-muutos entsyymin, Panadol toimii syklo. Hapettunut rakenne COX entsyymin vähentynyt Parasetamoli, mikä estää sitä luomasta kemikaalien tulehdusta edistävä. Toisaalta, aspiriini toimii ja tekee tapoja vastaavia entsyymi sekä acetylate se kovalenttisesti yhdessä seurassa sen asetyyliryhmä. Rinnalla korjaavat hoitoa, aspiriini on myös otettu mukaan potilaita, joilla häiriötä aiheuttavat niiden sepelvaltimoissa. He myös toteuttaa aspiriinia ennakoiden sydänvaivoja, kuten sydänkohtauksia yhdessä aivohalvauksia takia, koska se toimii välittäjänä, joka ohenee veri tai kutsutaan trombolyyttisen.

Viimeaikainen tutkimus on todennut, että parasetamoli huolellisesti pidättelee vaihtoehtoista on cyclooxygenase entsyymin. Tämä tarkka entsyymi löytyy vain aivojen ja selkäytimen, joka säveltää ääreishermoston. Muita vaihtoehtoja COX-entsyymin eivät merkittävästi vaikuta parasetamolia. Tämä toimittaa rationalisointi miksi parasetamoli lievittää kipua lisäksi vähenemässä kuumetta vailla sivuvaikutuksia aspiriinia.

Entsyymit kutsutaan cyclooxygenase pidättelee Aspirin joka useimmiten auttaa tuottamaan prostaglandiineja ja tromboksaanit ympäri kehoa. Prostaglandiinit ovat hormoneja sijaitsevat lähes kaikki vähän kudosta sekä elin. Lähettävät kipu tietoa aivoihin sisältyy niiden valikoima toimia. Prostaglandiinit myös korreloivat tulehdusreaktio ja säätelemään kehon 's lämpötilaa. Lisäksi tromboksaanit ovat kemikaaleista auttamisessa veren hyytymistä.

Seurauksena vähentää prostaglandiinien tuotantoa ja tromboksaanien, Pain, tulehdus, kuume ja veren hyytymistä ovat vaikutukset aspiriinin ja se vähentää joitakin niiden vaikutuksia alueella kehossa. Aspiriini estää kaksi muunnelmaa entsyymin, COX-1 ja COX-2. Viivyttely COX-1 on huono vatsaontelon, jossa prostaglandiinien anna suojaava vastuu. Lisäksi on omiaan lopulta aiheuttaa mahalaukun ongelmia.Siitä syystä, että molemmat ovat NSAID ja sisältyvät kipulääkkeet luokitusta, nämä lääkkeet ovat enemmän tai vähemmän niin hyvä kuin resepteihin sekä suosituksia, kohde- ja vaikutusmekanismi lisäksi niiden vaikutuksia. Panadol tunnustettiin joidenkin tekijöiden kuten erilaisia ​​välittäjänä sama luokka. Käänteisesti määrä suoritus on napojen toisistaan ​​sekä Panadol ja Aspirin. Huolimatta siitä, että Panadol on suosinut nuoremmille ja lapsipotilaille, jotka kärsivät kuume samoin kuin flunssa, aspiriinia ei usein käytöstä lapsipotilaiden tai nuoremmat. He huomasivat, että Panadol on niin paljon turvallisempi ja parempi tilanteissa, kuten tämä. Vatsa seinä on, jos aspiriini tulee voimaan, koska aspiriini toimii sitä ja lisäksi kasvattaa vaarassa verenvuodon gastrointestinally. Toisaalta, Panadol on poikkeuksellisen vaatimaton vaarassa, kun se tulee tätä näkemystä. Laskettuna, potilaille, jotka ovat vaarassa sydämen iskemian lisäksi aivohalvaus, aspiriini on poikkeuksellisen käytön, koska se vähentää vaarassa jopa 8 prosenttia. Ennakoinnissa syvän laskimotukoksen, sillä on myös merkitystä, koska se pidättelee tromboksaani synteesi.

YHTEENVETO:

1. Panadol joka on yleisesti tunnustettu Parasetamoli sekä aspiriini tai asetyylisalisyylihappoa katsotaan molempien kipulääkkeet

2. hapettunut rakenne COX entsyymin vähentynyt Parasetamoli, mikä estää sitä luomasta kemikaalien proinflammatoristen taas aspiriini toimii ja tekee tapoja vastaavia entsyymi sekä acetylate se kovalenttisesti yhdessä seurassa sen asetyyliryhmä.

3. Parasetamoli estää variantin COX-3 löytyy vain ääreishermoston sytem vaikka Aspiriini pidättelee entsyymejä kutsutaan COX, mikä auttaa tuottamaan prostaglandiineja ja tromboksaanien.

4. Panadol on suosinut varten kuume ja flunssa nuoremmilla tai lapsipotilailla, aspiriinia ei usein käytöstä lapsipotilaiden tai nuoremmilla potilailla.