Ero perustila ja viritystilanGround State vs viritystila

On olemassa paljon termejä ja komponenttien että tavalliset ihmiset eivät ymmärrä, kun se tulee alan kvanttimekaniikan. Vaikka molemmat näistä aiheista keskustellaan tilasta atomien, molekyylien ja ytimet, nämä kaksi ehdot poikkeavat eri tavoin.

Perustila viittaa tilaan miin, jolloin se on alimmassa energia. Tarkemmin sanottuna, perustilan tiedetään ei ole energiaa. Tämä tila ei ole energiaa perustilassa tunnetaan nollapiste energiaa järjestelmään. Sitä vastoin virittynyt tila atomin viittaa tilaan, jossa atomi on enemmän energiaa kuin perustilan. Kuten edellä mainittiin, perustilan olisi nolla energiaa. Eli jos on energiaa tietyn järjestelmän, olisiko atomissa, molekyyli tai tumassa, niin että olisi jo pidettävä viritystila. Myös termi hyväksymä Kvanttikenttäteoria kun se tulee perustilan tietyn järjestelmän. Ne usein kutsuvat perustila Kvanttikenttäteoria tyhjiö tila tai yksinkertaisesti vain tyhjiö. Viritystila, toisaalta, silti mukautuu sama nimi, kun se tulee Kvanttikenttäteoria.

Jotkut atomien ytimiä, ja molekyylit voivat myös olla vaihteleva valmiudet niiden perustilan ja viritystilan. Sillä perustila, on olemassa tapauksia, jotka on atomeja, molekyylejä tai ytimet, joissa on kaksi maahan valtiota. Aina on olemassa kahden maa todetaan, että tietty järjestelmä katsottaisiin degeneroitunut. Hyvä esimerkki degeneroitunut järjestelmä olisi vety-. Rappeutumista atomien, molekyylien ja ytimet yleensä syntyy, kun triviaali yhtenäinen operaattori commutes kanssa Hamiltonin tietyn järjestelmän. Lisäksi järjestelmä, joka on ehdoton nolla lämpötila voidaan pitää järjestelmän perustilan. Toisaalta, viritystila on erityinen kyky samoin; kuitenkin, se eroaa siinä, miten se säätää energiaa. Vuonna viritetyn tilan energia on aina taipumus, että energiatasot alas. Tämä johtuu siitä, että viritystila voi vapauttaa energiaa ilmakehään joka puolestaan ​​tuo takaisin viritystila alempaan energia innoissaan tilassa tai ajoittain maahan tilaan. Tätä kykyä kutsutaan rappeutuminen.

YHTEENVETO:1. perustila viittaa tilaan järjestelmän, jossa ei ole energiaa, kun taas viritystila viittaa tilaan, jossa on energiaa.

2. perustila on vaihtoehtoinen nimi, joka on tyhjiö tilaan samalla viritystila ei ole yhtään.