Ero Sugar DNA ja RNAEroa on Sugar DNA ja RNA

Kuten perustiedot koskien genetiikan kasvaa, DNA hallussaan tarvittavat tiedot geeneissä. Se sisältää geneettiseen että perimme vanhemmat, isovanhemmat, isovanhempia, ja niin edelleen ja niin edelleen.

Meidän DNA löytyy sisältä ydin. Se on järjestetty kromosomeihin. Jokainen solu sisältää DNA sekä geneettisen informaation. Ennen solun läpi jako tai replikoinnin, DNA myös jakaa. Sitten proteiini, joka tarvitaan läpi prosessin transkription RNA: n muodossa. Seuraavassa vaiheessa, joka on käsittely, ei-tarvitaan koodit ovat eliminoitu, jotka sitten poistetaan ulos tumasta, joka on prosessi, kuljetus. Ulkopuolella ydin, viimeinen prosessi käännös tapahtuu proteiinit rakennetaan.

Ymmärtää täysin näiden kahden välinen erotus, sokerin DNA- ja RNA on keskusteltu täällä.

DNA ja RNA ovat toistuviin nukleotidin yksiköitä. Nukleotidisekvenssi koostuu nukleiinihapon, joka on fosfaatti, ja lopuksi sokeria. Sokeri, joka löytyy DNA kutsutaan deoksiriboosisokeriosan kun sokeri sisäpuolella RNA kutsutaan riboosi. Sokerin osa DNA: n ja RNA: n ovat samat. Kuitenkin, riboosi sisältää enemmän happea, vetyatomit tunnetaan myös hydroksyyli. Tämä on merkittävä ero näiden kahden välillä.

Riboosi löydettiin vuonna 1891 Emil Fisher. Riboosi tunnetaan myös D-riboosi. Riboosi hyvin prosessissa tarvittavan transkription mainitun toisessa kohdassa. Riboosi tarvitaan myös ATP ja NADH. Nämä yhdisteet tarvitsevat riboosia varten phosphorilation. Tässä prosessissa phosphorilation, riboosi on tullut toimiva sokeria. Meidän ihmiskehon muotoja riboosin kautta sokeria. Riboosi on monosakkaridi.Deoksiriboosi, toisaalta, löysi Phoebus Levenen aikana 1929. deoksiriboosi kutsutaan myös 2-deoksiriboosi ja dideoxyribose. Deoksiriboosi pidetään monosakkaridi.

Riboosi on saatavilla markkinoilla. Se on valmistettu tablettien, jauheiden, ja muita. Deoksiriboosi ei valmisteta markkinoilla.

Yhteenveto:

1. Deoksiriboosi on sokeri löytyy DNA kun riboosi on sokeri löytyy RNA.
2. riboosia on useampia hydroksyyliryhmiä atomeja kuin deoksiriboosista.
3. riboosia kutsutaan myös D-riboosi, kun deoksiriboosi kutsutaan myös 2-deoksiriboosista ja dideoxyribose.
4. riboosia löydettiin vuonna 1891, kun deoksiriboosisokeriosan löydettiin vuonna 1929.