Ero absoluuttinen ja suhteellinenAbsoluuttinen vs Suhteellinen

Absolute tuli latinan sanoista absoluuttinen ja absolvere joka tarkoittaa 'asettaa ilmaiseksi tai tehdä erillinen'. Absoluuttinen määritellään vapaa mitään rajoituksia, pätevyys, ehdot ja rajoitukset. Kun käytetään adjektiivina, se käytetään tarkoittamaan lopullinen eikä saatetaan ajoittain muuttaa.

Lisäksi asia, joka on suunniteltu olemaan ehdoton riippuu jotain muuta ja on kuin ihmisen valvontaa. Ei kuolevainen olento voi vaikuttaa absoluuttinen. Ii on tässä mielessä, että Jumala on nimeltään absoluuttinen jonka teistisiin.

Fysiikka, absoluuttinen on riippumaton mielivaltainen standardien tai tiettyjen aineiden ominaisuuksista tai järjestelmiä. Se viittaa järjestelmän yksiköitä, kuten senttimetriä gram-Toinen järjestelmä, joka perustuu joitakin ensisijaisen yksikköä pituus, paino, ja aika. Se koskee mittausosuudella don ehdoton nolla tai yksikkö.

Suhteellinen tuli latinan sanasta relativus joka tarkoittaa 'liittyvät'. Se määritellään jotain riippuvainen ulkoisista olosuhteista sen erityisluonne, koko jne vastakohtana absoluuttinen tai riippumattomia.

Sen erityisluonne olemassa vain suhteessa tai oikeassa suhteessa jotain muuta. Esimerkiksi 'arvo on suhteessa kysyntään'.Kaikki yllä sekä absoluuttinen ja suhteellinen kapasiteetti. Yksi on ehdoton, koska se on rajoittamaton; yksi on suhteellinen sekä se on osa maailmankaikkeutta, ja seisoo suhteessa koko.

Vertaamalla absoluuttinen tieteellisen määrä mitataan johonkin muuhun suhteellinen mittaus, kuten tiheys johtaa meidät määrittelemään Absolute Density aineena 's massaa tilavuusyksikköä kohti tiettyä lämpötilaa. Suhteellinen tiheys (kutsutaan myös ominaispaino), niin olisi suhde tiheyden tietyn aineen tiheys tietyn perusmateriaalia. käyttö, joiden suhteellinen tiheys on edullisempi kuin termi ominaispaino koska tämä merkitsee sitä, suhteellinen tiheys yhteydessä veden kanssa.

Suhteellinen tiheys on yksikkö-vähemmän määrä. Jos jotkut aine on tiheämpää kuin vettä, sitten sen suhteellinen tiheys on suurempi kuin yksi, ja se uppoaa veteen. Jos tuloksena suhteellinen tiheys on tasan 1, sitten se menee sanoa, että tiheydet ovat samat. Jos aine 'suhteellinen tiheys on pienempi kuin yksi, se on vähemmän tiheää kuin viite ja kelluu vedessä.

Yhteenveto:
1. Suhteellinen on aina suhteessa koko. Absoluuttinen on yhteensä kaikkien olemassaolosta.
2. Suhteellinen riippuu taas absoluuttinen on itsenäinen.