Ero Kysely ja tutkintaKysely vs Investigation

Man hankkii tiedon tarkkailemalla, tutkimus ja tutkimuksen asioita, jotka kiinnostavat häntä. Kaikessa elämässään, hän käyttää näitä välineitä toimittavan hänelle tietoja kaikesta hänen maailmassa, erityisesti prosessien kyselyn ja tutkimuksen.

Kautta tutkimus ja tutkimuksen hän pystyy oppimaan menneisyydestään, hänen ruumiinsa, ja asioista hänen ympäristöönsä lukien kaikki on tapahtunut menneisyydessä ja kaikki, on edelleen tapahtumassa hänen ympäristössä. Ne ovat erittäin tärkeitä etenkin tieteellisissä tutkimuksissa tarjota tutkijoille tietoa ja tietoa aiheesta heidän tutkimukseen. Lain mukaan erityisesti rikosoikeuden sekä poliisin työssä, tutkimus on välttämätöntä, jotta paljastettiin faktoja tapaus.

'Kysely' määritellään 'järjestelmällistä etsiä tietoa, tiedon ja totuuden tietyistä asioista ja julkisia asioita.' Se on prosessi ratkaista ongelmaa tutkimiseen ja hyvää. Siihen liittyy kysymysten ja kuulustelut. Sen tarkoituksena ei ole pelkästään etsivät ja hankkia tietoa sekä tietoa jotain, mutta se on myös tarkoitus ratkaista mitään epäilystä, että yksilöt voivat olla tästä aiheesta.

Sana 'tutkimus' tulee pohja sana 'tiedustella', joka on johdettu Vanha ranskalainen sana 'enquerre' tarkoittaa 'kysyä.' Se puolestaan ​​tulee latinan sanoista 'in' (osaksi) ja 'quaerere' (kysy tai pyytää). Sen ensimmäinen tunnetun käyttö oli 15-luvulla.

'Investigation', toisaalta, on määritelty prosessi kyselemällä joksikin perusteellisesti. Se on järjestelmällinen tutkiminen ja valvonnan niistä tekijöistä, jotka ovat vaikuttaneet tutkimuksen kohteena pyritään paljastamaan tosiasioita asian suhteen. Se on synonyymi sanoilla; tutkia, tiedustella, tutkia, koetin, kaivaa tai kaivaa, ja tutkimukseen. Se tulee latinan sanasta 'investigatus', joka on partisiipin 'investigare' tarkoittaa 'seurata tai tutkia.' Sen ensimmäinen tunnetun käyttö oli alussa 16-luvulla.'Kysely' ja 'tutkimus' voidaan käyttää sijasta toisiaan, koska ne ovat synonyymeja ja tarkoittavat samaa asiaa, vaikka niillä on joitakin hyvin hienoisia eroja. Kysely liittyy tutkimus ja tutkimuksen liittyy kysely.

Yksi ero on se, miten niitä käsitellään. Vaikka kysely tehdään yleensä kautta kysymysten ja luotaa osaksi olosuhteet asiaan liittyvät käsillä, tutkinta on tehty tarkemmin ja perusteellisesti tarkastamalla yksityiskohdat organisoidusti ja arvioitava sellaisia ​​seikkoja, jotka paljastui prosessissa.

Yhteenveto:

1. 'Kysely' on prosessi, jossa etsitään tietoa ja tietoa ongelmaa kyselemällä ja hyvää taas 'tutkimus' on järjestetty prosessi tiedustelee ongelmaa tarkastus ja arviointi.
2. Sekä tiedustelun ja tutkimusta voidaan käyttää keskenään, mutta tutkimus on enemmän pitkällinen prosessi kuin kysely.
3. Tutkimus liittyy kysely ja päinvastoin; tiedustelut voidaan tehdä ei niin huolellisesti perusteellinen kuin tutkimuksen.