Ero Kartat ja kaaviotKartat vs kaaviot

Kartat ovat kaksi aivan eri asiaa. Ihmiset eivät maksa paljon huomiota, kun käytät termejä, mutta ne ovat erilaisia ​​niiden tiedot eri kannalta tiedot, jotka antavat heille, ja mikä tärkeintä erilaisia ​​käytännön käytössä. Niitä ei voi käyttää vaihtovuoroisesti.

kaaviot
Kaavioita voidaan pitää eräänlaisena kartan. Ne ovat toimitetut tiedot paperille joko taulukkomuodossa kuten historialliset taulukot tai hydrografinen kaavio, jota käytetään erityisesti merimiehiä. Kaavio käytetään hankkeen vesistö tai sen osan elin veden ja maan, joka ympäröi osan vedestä tai maa, jossa vesi ympäröi. Esimerkiksi Yhdysvallat Coast Survey kaavioita.

Kaavioita on käytetty pääasiassa Oceanic nimityksiä sillä ne tarjoavat lisätty tietoa. Ne tarjoavat tarkat ja yksityiskohtaiset rannikoiden ja myös yksityiskohtia kuten vuoroveden tasoilla, vesi lomakkeet jne jotka ovat välttämättömiä navigointiin.
Kaavio pidetään työasiakirjan. Reittisuunnitelmasta piirtää koko matkan aikana; ne sisältävät myös tietoja, kuten aluksen 's matalaa väylää, luonnos, esteitä, jotka saattavat osoittautua vaaralliseksi, ja myös liikkeitä, joita tarvitaan tietyssä vaiheessa.

Kartat
Kartat ovat graafisia esityksiä peräkkäin säädöksiä, tapahtumien tai todetaan historiallisia karttoja. Ne ovat myös edustus tasaiselle maan pinnalla tai osan maapallon visualisoida suhteelliset asemat eri osia. Kartat voi olla Taivaankansi esityksiä myös. Kartat voi olla maa, tutkimus kartta, kartta matkan jne
Vaikka kaavioita käytetään pääasiassa vesistöjen, kartat tavallisesti on käytetty maantieteellisten merkintöjen; ne sisältävät pääasiassa maa muotoja suhteessa merenpinnasta. Ne antavat tietoa pinnan polun ilman muita tietoja kunnosta polun jneKartat pidetään staattinen asiakirjoja. Ne yleensä ennalta määrätyn tietenkin esimerkiksi tie. Millaista ajoneuvoa tulisi käyttää matkustamiseen ei sisälly karttoja. Ne tarjoavat myös tietoja, jotka voivat auttaa yksi muuttamaan ennalta kurssin valitsemalla risteyksiä heidän valintansa, jne

Yhteenveto:

1. kaaviot käytetään edustamaan erillä vettä tai vesistöön kanssa ympäröivän maan niitä tai maata ympäröi niitä, kun kartat ovat maantieteelliset erityispiirteet ja suhteelliset asemat.
2. kaaviot antavat tarkempaa tietoa vesistöön, vuorovesi tasoilla alue alla vesi 'pinnasta, jne. Vaikka karttoja ei anneta tietoja joka ei näy paljaalla silmällä.