Ero Sinkki Valkoinen ja Titanium White Sinkki Valkoinen vs Titanium White

Sinkki White, tai sinkkioksidi (ZnO) on orgaaninen yhdiste, ja sitä käytetään usein lisäaineena erilaisia ​​materiaaleja, kuten maalien, liimojen, voiteluaineet, ja ruokaa. Titanium White voidaan myös nimitystä titaanidioksidi (TiO2), ja useimmiten käytetään valkoisena pigmenttinä erilaisissa sovelluksissa.

Titanium White on erittäin vankka ja loistava valkoinen ulkonäkö. Se on suuri taittavista indeksin ja sävytysvoimakkuus. Tämä on syy, miksi se on yleisesti käytetty valkoinen maaleissa. Sinkki Valkoinen, toisaalta, on vain yksi kymmenesosa sävytysvoimakkuus Titanium White, ja sen ulkonäkö on enemmän läpikuultava, ja vähemmän loistavasti valkoinen.

Mikä tahansa väri sekoitettu Titanium White välittömästi muuttuu huomattavasti vaaleampi sävy. Vaikka tämä voidaan toivottu vaikutus, se voi myös olla liian yli-laakeri joissakin tapauksissa, koska sen valkoisuus on selvästi nähtävissä, ja alkuperäisen pigmentin toisen värin vähenee merkittävästi. Sinkki White ei muuta alkuperäisen värin tällainen dramaattinen vaikutus, mutta se vain luoda hieman vaaleampi sävy.

Sinkki Valkoinen käytetään lukuisissa sovelluksissa, jotka sisältävät kumi- ja sitä käytetään myös betoniteollisuuden, lääketieteellisiin tarkoituksiin, kuten elintarvikkeiden lisäaineet, pigmentit, pinnoitteet, ja syövyttäviä ehkäisyyn. Titanium White käytetään äärimmäisen kirkas valkoinen väri, enimmäkseen pigmentti ja valokuva-katalyytti.

Hiukkaset Sinkki White ovat erittäin hienoja, koska se on yleensä peräisin savua höyryjä. Se voi olla vaikea havaita Zinc White hiukkasia käyttämättä laitteita, joilla on korkea suurennus ominaisuus. Se liukenee helposti emäksisiä liuoksia, happoja ja ammoniakkia, ilman vaahtoamista. Titanium White on enemmän kiteistä rakenne. Tämä pätee erityisesti kaksi sen suosituimmista muodoista '' rutiilin ja anatese.

Sinkki White on kiehumispiste 2360 C, kun taas Titanium White on kiehumispiste 2972 ​​C. sulamispiste Sinkki White on 1975 C, ja Titanium White, sulamispiste on 1843 ° C Sinkki White liukenee vettä suhteessa 0,16 mg 100 ml: aan (30? C). Titanium White on suhteellisen liukenematon veteen verrattuna Zinc White kello 7. 4 x 105 M.Yhteenveto:

1. Titanium White on paljon valkoisempaa väri, ja kirkkaampi verrattuna Zinc White.

2. Kaikki värit sekoitettu Titanium White on heti valaistu, ja muuttuu valkeahko-mix. Väriä sekoittaa Sinkki White yksinkertaisesti tullut hieman vaaleampi sävy.

3. Titanium White on enemmän kiderakenne, ja on siksi suhteellisen liukenematonta veteen, kun taas Zinc White on erittäin hienoja partikkeleita, jotka ovat helposti veteen liukenevia.