Ero Water ja OilVeden vs. Öljy

Eriyttäminen öljy ja vesi on melko helppoa. Molemmat aineet voidaan havaita vertaamalla niiden fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet sekä niiden käyttötarkoitukset. Jatka lukea oppia lisää heistä.

Vesi on helppo luonnehtia. Se on tehty kaksi vetyatomia ja yksi happiatomi, sitoutuneena kokonaan. Se kattaa yli 70 prosenttia koko planeetan pinnalla. Se käy läpi jatkuva prosessi haihtuminen ja sademäärä mm osana ainutlaatuinen veden kierto.

Vesi, sen kaikkein luonnollisessa muodossa, ei ole mitään hajua ja makua. Sen väri näyttää olevan pieni sininen, vaikka useimmat ihmiset tulevat yksimielisyys siitä, että se on väritön aine. On hieman väritön, vesi on myös läpinäkyvä välineellä. Vesi itsessään on myös polaarinen molekyyli. Sen Vety ja happi molekyylit kuljettaa joitakin sähkövarauksen erivahvuisten. Tämä polariteetti antaa vettä jotkut sen tuttuja fyysiset ominaisuudet, kuten sen lisääntynyt pintajännitys. Se voi olla kolme tilaa, nimittäin: Solid, nesteen ja kaasun (kuten vesihöyry). Säännöllinen vesi, niin mitä monet ovat tulleet tuntemaan, on sen nestemäisessä olomuodossa. Lisäksi vettä pidetään myös universaali liuottimena. Se voi helposti liueta monenlaisia ​​aineita, kuten sokereita ja useimmat suolat.

Mitä sen käyttötarkoituksia päivittäin elävä ihmisten, on käytännössä välttämätöntä pisteeseen huomioon sen poissaolo ehdottoman haitallista ihmisen selviytymisen. Sitä käytetään pääasiassa juomiseen, hygieniaan ja maatalouteen. Vesi on myös tärkein taistelija vastaan ​​tulipaloja.

Päinvastoin, öljy on hyvin erilainen aineen veteen. Se on ei-polaarinen aine, joka on erittäin viskoosi luonne. Toisin kuin vesi, sillä on jonkinlainen haju ja maku, joka riippuu öljyn tutkittavana: Kasviöljy, moottoriöljy, ruokaöljyt, kehon öljyt ja muut luonnossa esiintyvät öljyt esimerkiksi. Se on myös hydrofobista ainetta. Tämä tarkoittaa, että se ei pidä vettä '' nämä kaksi ainetta voitti 't sekoitus.Mitä tulee käyttötapoja öljy, on monia. Sitä voidaan käyttää ensisijainen polttoaineen ajaa useimmat moottoriajoneuvojen tänään, kun se on tehty eri tuttamistavoistaan. Koska sen kiehumispiste on korkeampi, se voi myös käyttää apuna sähkön. Lisäksi öljyjä käytetään usein maalausta ja voitelu.

1. Vesi on käytännössä hajuton ja mauton, toisin öljyjä.

2. Vesi on polaarinen aine, kun taas öljy on ei-polaarinen.