Ero Tyydyttyneiden Nestemäiset ja Pakattu LiquidTyydyttyneet Liquid vs Pakattu Liquid

Kuten me kaikki tiedämme, kehomme on tehty vettä tai nestettä. Nesteet ovat erittäin tärkeää ihmisissä ja muiden eliöiden. Nesteet ylläpitää homeostaasiin kehossamme. Ne hydraatti kasveja. Ne tuovat luonee merenelävät ja meri organismien paikka niille kukoistaa. Siten vesi on todella tärkeää tällä planeetalla.

Nesteillä on erilaiset ominaisuudet, joista kaksi, ovat kylläisyyttä ja puristus ovat erittäin tärkeää mm minkäänlaisia ​​nestettä. Itse asiassa, nesteet voidaan pakata enemmän kuin kiinteitä aineita, koska nesteet ovat enemmän tiloja kuin kiintoainetta. Nesteitä voidaan pakata tai tyydyttyneitä kautta erityisiä prosesseja. Mutta me todella tiedä, mitä 's eroa näiden kahden terminologia? Olkaamme selville.

Tyydyttynyt neste on eräänlainen nestettä, jossa ei ole sellaista liuenneen aineen voidaan lisätä tässä lämpötilassa. Se voidaan myös määritellä nesteen tyyppi, jossa liuenneita aineita ei voida enää liuottaa tällä lämpötila-alueella, koska ei ole olemassa tyhjien tilojen tai kutsutaan molekyylien välisiä tiloja. Jos tämä -painesuo- yritetään laskea plus johdonmukainen lämpötila paikallaan, tämä neste alkaa sen kiehuvaan prosessi.

Pakattu neste, toisaalta, määritellään lisävoimaa tai ylimääräistä painetta, jota annetaan tai sovelletaan suhteessa eräänlainen paineen kutsutaan ilmakehän paineessa. Sitä voidaan kutsua myös pakatun nesteen jos tyydyttynyt neste 'volyymi tulee pienempi kuin lämpötila sen lämpötilan kylläisyyttä. Näin ollen, paine puristetun nesteen sanotaan olevan suurempi kuin kyllästyspaine.Tietyssä lämpötilassa, puristettu neste muuttuu ikään kuin paine, joka neste ylittää kyllästymispainetta. Tai ymmärtämisen helpottamiseksi, pakattu nesteet tyydyttyneitä tietyssä lämpötilassa.

Yhteenveto:

1. Pakattu nesteillä on avoimempi vapaista puristus taas kylläisyyttä ei liuenneen aineen voidaan lisätä tai pakattu.