Ero Vanha ja Uusi MaahanmuuttajatVanha vs Uusi Maahanmuuttajat

Maahanmuuttajat ympäri maailman ovat samat. Mutta ehkä kuullut vanhojen maahanmuuttajien ja uusien maahanmuuttajien ja saattaa olla sekava, jos nämä kaksi ovat nyt läsnä. Vanhat ja uudet maahanmuuttajat ovat merkityksellisiä puhuttaessa maahanmuuton Yhdysvaltoihin

Se oli 19. vuosisadan että maahanmuutto oli nousu Yhdysvaltoihin. Maahanmuuttajat joka saavutti Yhdysvaltojen aikana 1800-luvun alussa tunnettiin vanhoja maahanmuuttajat, ja ne, joka muutti aikana 1800-luvun lopulla tunnettiin uusia maahanmuuttajia. Ero näkyy tyypin ihmisiä, jotka muutti. Ei vain tätä, oli myös eroja syyt, jotka tasoittivat tietä maahanmuuttoa.

Vanha maahanmuuttajat yleensä tuli Pohjois- ja Keski-Euroopassa erityisesti Englannissa ja sen alueella. Näiden ihmisten oli myös orjia, jotka olivat muuttoaan etsimään työtä plantaaseilla. Vaikka nämä maahanmuuttajat olivat lähes samalla alueella, syy niiden maahanmuuttoon erosivat. Suurin motivaatio maahanmuuttoa USA oli etsiä uusia maa. Useimmat ihmiset Englannissa mielestä kirkko kohdistaa enemmän voimaa maalla ja halusi vapaa maa. Toiset joka muutti etsivät uskonnonvapautta.Kun ensimmäinen maahanmuuttajien Yhdysvaltoihin, toinen erä maahanmuuttajien ryntäävät maahan. Uusi maahanmuuttajat mukana ihmisiä Itä- ja Etelä-Euroopassa erityisesti Italiassa, Puolassa, Kreikassa ja Venäjällä. Ihmiset Kiinasta ja Japanista myös muuttivat Yhdysvaltojen tällä hetkellä. Uusi maahanmuuttajat olivat etsimään parempia taloudellisia mahdollisuuksia. Tämä johtui siitä, että maa alkoi olla merkittävä teollisuuden kasvu jälkeen kylmän sodan.

Yhteenveto:

1. maahanmuuttajia, jotka saavutti USA aikana 1800-luvun alussa tunnettiin vanhoja maahanmuuttajat, ja ne, joka muutti aikana 1800-luvun lopulla tunnettiin uusia maahanmuuttajia.
2. Vanhat maahanmuuttajat yleensä tuli Pohjois- ja Keski-Euroopassa erityisesti Englannissa ja sen alueella. Näiden ihmisten oli myös orjia, jotka olivat muuttoaan etsimään työtä plantaaseilla.
3. uusien maahanmuuttajien mukana ihmisiä Itä- ja Etelä-Euroopassa erityisesti Italiassa, Puolassa, Kreikassa ja Venäjällä. 4. Ihmiset Kiinasta ja Japanista myös muuttivat Yhdysvaltojen tällä hetkellä.
5. Suurin motivaatio vanhan maahanmuuttajille oli etsimään uusia maa. Jotkut heistä olivat myös etsivät uskonnonvapautta.