Ero ESOL ja IELTSESOL vs IELTS

Monille ihmisille, jotka haluavat harjoittaa lisätutkimuksia päässä yliopistosta sijaitsee toisessa maassa, se ei ole vain opintosuoritusotteensa, sekä kyky esittää merkittävää näyttöä siitä, että he voivat rahoittaa heidän oleskelunsa kyseisessä maassa C heidän kyky, ja taso puhuminen, lukeminen ja ymmärtäminen Englanti kieli on myös tärkeää. Tämä johtuu siitä, Englanti on edelleen olla kieli, jota ymmärretään kaikkialla maailmassa.

Voidakseen tarjota standardoitu ulottumissa tietyn henkilön 'kyky ymmärtää taito Englanti kielen, ilman ennakkoluuloja, on nyt useita eri tutkimuksia, että potentiaalinen opiskelija voi ottaa, että ne täyttävät vaatimukset asianomaisten yliopistojen. kaksi näistä tutkimuksista ovat ESOL ja IELTS. lisätietoja näistä kahdesta tutkimukset, jatka lukea tämä artikkeli.

Sekä IELTS ja ESOL tutkimuksia ottanut henkilöitä, jotka pidetään ei-äidinkielenään Englanti puhujia. Tällä, se tarkoittaa, että Englanti ei ole ensimmäinen kieli, tai kansallisen kielen, käytetty henkilö 's alkuperämaassa. Nämä tutkimukset voivat arvioida henkilön' kykyä puhua, lukea, kuunnella ja kirjoittaa, Englanti.

IELTS käytetään vain yksi koesarja testata yksittäisiä 'yleistä taito Englanti kielen, joka kattaa kaikki neljä aluetta tutkintoa varten. Tulokset tästä tarkastelun vapautuu kahden viikon kuluessa, ja se on tällä hetkellä hyväksytty yliopistojen Yhdistyneessä kuningaskunnassa , Australia, Uusi-Seelanti ja Yhdysvallat, osana vaatimuksista on toimitettava kansainvälisten mahdollisille opiskelijoille, jotka haluavat hakea yliopistolliset edelleen osallistua koulutukseen. joissakin maissa tulokset ansaittuja IELTS tutkiminen on yksi vaatimuksista niille, jotka aikovat siirtyä toiseen maahan. kuitenkin tulokset nämä tutkimukset ovat voimassa vain enintään kaksi vuotta. tämän ajanjakson jälkeen, yksilö on otettava tarkasteluun uudelleen.

Sitä vastoin ESOL hyödyntää useita eri tutkimuksia arvioida tietyn yksilön 'toimivallan Englanti kieli, riippuen vaatimuksista. Jokainen näistä tutkimuksista on erityisesti räätälöity erityisesti teollisuudessa. Esimerkiksi opettaja alkaen non-native Englanti ottaen maassa työnhakijoina syntyperäinen Englanti ottaen maassa, olisi tarpeen ottaa TKT, joka on ESOL tutkimus, joka palvelee opettajien sijasta ILEC, koska tämä on ESOL tutkimus, joka on räätälöity lakimiehille, paralegals ja asianajajien. sinänsä ESOL tutkimukset ovat yleensä ottanut maahanmuuttajat on lisensoitu, ja erikoistuneita harjoitella tietyllä alalla tai teollisuudessa. tästä syystä tulokset ESOL tutkimuksista ei ole kulunut. Tämä tarkoittaa, että henkilö voivat edelleen käyttää ESOL todistus myönnettiin hänelle kymmenen vuoden kuluttua, ja sertifiointi yhä tunnistaa.Yhteenveto:

1. ESOL ja IELTS ovat tutkimukset ottanut yksilöitä ei ole syntyperäinen Englanti puhuvissa maissa, osoittaa kykynsä puhumiseen, kuuntelemiseen, lukeminen ja kirjoittaminen Englanti kielellä.

2. IELTS käytetään yleisesti opiskelijat, jotka hakevat opiskelemaan yliopistossa sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australia, Uusi-Seelanti ja Yhdysvallat. ESOL käytetään yleisesti henkilöitä, jotka hakevat toimiva viisumia syntyperäinen Englanti-speaking maassa.