Ero pääministeri ja VenäjälläPääministeri vs puheenjohtaja Venäjällä

Maan Venäjän (vuonna äidinkielellä C Rossiiskaja Federatsiya) on luokiteltu liittotasavalta. Koska liittotasavalta, se hyväksyy yhdistelmä presidentin- ja parlamenttivaalit muoto poliittisen järjestelmän kuten Ranskassa, Suomessa ja Puolassa.

Kaksi tehokkain tehtävissä Venäjän hallitusta ovat, että presidentin ja pääministerin. Molemmat haltijoita näiden toimistojen myös istua Venäjän 's turvallisuusneuvostossa.

Venäjän presidentin pidetään johtaja valtion ja hallituksen samalla pääministerin toimii sijaisena (vastaa varapuheenjohtaja Yhdysvalloissa Amerikan). Sekä presidentti ja pääministeri ovat päämiehet toimeenpanovallan, ja ne jakavat valvoa hallituksen byrokratia. Ne ovat yhteistyössä hallitusten päämiehet, ja molemmat miehet kuuluvat samaan poliittiseen puolueeseen. Vuonna laajennus, samaan puolueeseen pysyy vallassa.

Venäjän presidentin on keskeinen rooli hallituksen 'poliittinen järjestelmä ja on myönnetty useita rooleja, tehtäviä ja vastuita. Puhemies pääasiallisesti vaikuttaa toimeenpanovallan' toimintaa. Hän myös nimittää pääministerin ja muiden hallituksen jäseniä, tuolit kabinetti 'kokouksiin, ja antaa tilaukset sijaisen ja muiden jäsenten osalta hallintoa. Hän voi myös peruuttaa kaikki toimenpiteet tai laki hallituksen.

Puheenjohtaja 'sijainen, pääministeri, on myös velvollisuuksia omaa.
Pääministeri toimii ylitarkastaja joka:

Nimittää upseerit (joka sisältää hallituksen jäsentä ja ministereiden presidentin 'hyväksyntää).
Toteuttaa sisäpolitiikka maan.
Määrittelee prioriteetit hallituksen lakien.
-Esityksiä presidentille koskien rakennetta ja toimintoja toimeenpanovallan ja tekee ehdotuksia rangaistuksen ja palkintoja hallitus 's jäseniä.
Edustaa Venäjän hallituksen ulkomaisten ja kotimaisten vierailuja ja vastaanottaa ulkomaisia ​​arvovieraita.
Heads istuntojen hallituksen solmii Säädökset, ja on sanansaattaja hallituksen ja presidentin.
Jakaa tehtävät keskuudessa hallituksen jäseniä.Toinen ero presidentin ja pääministerin on, että presidentti on kansan valitsema kautta vaaleissa kun pääministeri on vain ajanvarauksella puheenjohtaja. Puheenjohtaja voi myös hylätä pääministerin ja muiden hallituksen jäsenten tilanteesta riippuen. Lisäksi hän on viimeinen sana kaikissa hallinnon toimintaa ja kaikkia sen jäseniä.

Presidentti on edelleen tehokkain mies Venäjän hallitus ja pitää pääkonttori (joka on puheenjohtajavaltio). Sijaisena, pääministeri sijaitsee toiseksi korkein toimisto hallituksen.

Toinen ero kahden toimiston on, että toimisto Venäjän pääministerin syntyi monta vuotta ennen presidentin kanslia. Pääministeri 'toimisto perustettiin vuonna 1905, kun taas presidentin kanslia luotiin vuonna 1991 Boris Jeltsin ensimmäisenä presidentti.

Presidentti ja hänen pääministeri myös erilaisia ​​asuntoja. Puheenjohtaja pysyy Kremlin kun pääministeri on hänen neljäsosaa ja toimistoja Valkoinen talo Moskovassa.

Yhteenveto:

Venäjän presidentin on ylin poliittinen toimisto hallitus taas pääministeri omistaa toiseksi korkein toimistoon.
Presidentti valitaan Venäjän kansa, kun pääministerin nimittää presidentti aivan kuten muissa sovellettavissa toimistot hallituksen.
Presidentti on sekä johtaja valtion ja hallituksen. Pääministeri on co-johtaja hallituksen, mutta ei valtion.
Presidentti on keskeinen rooli Venäjän poliittisessa järjestelmässä kun pääministeri toimii ainoastaan ​​ylitarkastaja hallituksen.
Presidentti on valtuudet nimittää ja erottaa pääministeri. Pääministeri doesnt 't on, että etuoikeus.