Ero puolustus ja puolustusDefence vs. Defense

Sanat 'puolustus' ja 'puolustus' voi tarkoittaa monia asioita, mutta monet silti kysyä ovatko ne samat vai ei. Vastaus on: He ovat samat. Tietää, miksi ja miten ne tarkoittavat samaa, lukemista.

Päällimmäisenä on tärkeää tietää, että on olemassa kaksi suurta merkinnät on kirjoitusmuotoja jotka ovat laajasti hyväksyttyjä tänään maailmanlaajuisesti. Nämä ovat Britannian ja Englanti kirjoitusasuja. Takaisin 18-luvulla, Englanti kirjoitustavat oltu standardoitu mikä johti paljon sekaannusta jälkeen useita British-kirjoitetut sanat esiin ja julkistettaisiin. Yhteiseen tietämystä useimmat ihmiset, Webster on ollut merkittävä kannattaja Englanti järjestelmään. Tässä suhteessa 'puolustus' on amerikkalainen kirjoitustapa taas 'puolustus' on brittiläinen vastine liittyvät samaa termiä. Australian, Kanadan, ja UK kielen käyttäjät haluavat British merkintätapa taas amerikkalainen järjestelmä käytetään pääasiassa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa ja joissakin osissa Aasiaa.

Urheilussa sanat 'puolustus' tai 'puolustus' voi tarkoittaa myös, miten joukkue tai pelaaja puolustaa tai suojelee hänen vastuualueensa alkaen rikkonutta iskujen muiden vastajoukkueen. Monissa lajeissa, kuten jääkiekossa, vesipallo, koripallo ja lentopallo, muun muassa tätä termiä usein käyttävät valmentajat, fanit ja pelaajat itse.Mitä armeijan kohtaus, sanat voivat liittyä teko suojautua joko käyttämällä suojalaitteiden, aseita, maasto etu, ja yksi 's ruumiinosien teko puolustus tai puolustukseen. Lisää niin, tämä sana voi vihjata yleinen taktiikka, että yksikkö tai yksiköissä työskentelee torjua hyökkäys.

Sanaa käytetään monilla eri aloilla tieteiden ja lakia. Sitä voidaan käyttää oikeudessa tarkoittamaan torjunnassa vastaajan tarvittaessa kulujen saattaminen häntä vastaan. Kieltämällä mainitun maksuja, hän sitten tekee puolustus tai puolustukseen. Lisäksi sana voi koskea myös mekanismi kehossa, sanottuna 'puolustusmekanismi.' Tätä termiä sovelletaan usein tieteiden kuten psykologian. Sana voi toimia myös substantiivi, jossa se tulee aiheesta puhutaan noin kuten: 'Tärkein puolustus sataman oli aallonmurtajalle.'