Ero Kadut ja tietStreets vs Tiet

Oletko koskaan vaivautunut tietäen ero kadun ja tien? Ehkä teit; Ehkä et ole 't. Tietenkin miksi, kun se' s yksi snooze- painiketta aiheista voisi koskaan tuoda esiin aiheeksi keskusteluun? Se 'artistilta tylsä ​​tietää nyt, kun' uudelleen käsittelyssä tämä artikkeli. Mutta pitäisi olit ottaen pääsykokeen yrityksessä olet haaveillut työskennellä, koska ällistyttävää palkan ja tentti sattuu sisältämään 1000 sanan essee ero kadun ja tien, olisitko tiedetään mitä kirjoittaa? Tai sinä tiedä vastausta? Olisiko muuttaa oman päätöksensä, että tie ja katu aihe on vain unilääke?

No se on todella tärkeää, että tiedät tosiasiat, vaikka näyttää siltä, ​​naurettavaa, että teet. Se 's jäähdytin ja jopa seksikkäämpi että tiedät yksityiskohtia asioita vaikka kuinka roskaa-ish on, että toiset eivät. Se ei voi tehdä sinulle miljonääri, mutta se varmasti uskaltaisi' t rajusti muuttaa jotakin teille, että te wouldn 't kuten . Niinpä noin katujen ja teiden uudelleen, oliko teillä mitään käsitystä, että nämä kaksi ovat erilaisia? Vaikka nämä kaksi sanaa colloquially keskenään, on valtava linja, joka erottaa ne muista. Joten lisätietoja kaduilla ja teillä täällä on joitakin tosiasiat, että sinun pitäisi muistaa.

Street, aluksi, on sana, jolla on Latinalaisen alkuperä 'kautta kerrostumissa', joka tarkoittaa päällystettyä tietä. Saada selkeämpi käsitys siitä, mitä kadut ovat joitakin esimerkkejä siitä kuuluu keskustojen, kujat, kävelykatuja, ja muut päällystetyt tavoilla, jotka ovat liian pieniä tai liian täynnä kaikkien niiden ajoneuvojen kulkea. Kadut olivat noin niin kauan kuin historiankirjoissa voi jäljittää ensimmäinen tilit antiikin maailmassa. Streets katsottiin yksi tärkeimmistä tekijöistä, joista sivistyksen voi ylläpitää toimintaansa. Kadut ovat paikkoja, joissa ihmiset voivat liikkua vapaasti, koota ja olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Tämä on paikka, jossa ihmiset voivat luoda pieni kauppa, kuten kirpputori ja festivaalihumussa, tai paikka, jossa lapset voivat turvallisesti harhailevat, koska ei ole ajoneuvoja. Vuodesta kadun jouset ympäristössä, jossa rakennukset kaupunkiympäristössä yhteydessä rakennetaan. Kadut voisi olla likaa tai valmistettu mukulakivistä tai tiilistä; kunhan se 's päällystettyä sitten voisi kutsua sitä kadulla. Kadut määritellään kaupunkien.

Road, toisaalta, nokan anglosaksinen sana, joka tarkoittaa ratsastaa. Tiet ovat tapoja tai reittejä, jotka yhdistävät toisiinsa niin käytetyt ajoneuvot kuljetuksesta voi kulkea. Jo antiikin aikoina, tiet pidettiin erittäin tärkeä hyödyke kaupunki kukoistaa. Tiet ovat erittäin tärkeitä kaupankäyntiin. Sen avulla hevoset ja kärryt siirtää tavaroita helposti. Tiet kuuluvat sillat ja tunnelit, risteykset ja muut laajempi polkuja, jotka voidaan siirtää minkä tahansa moottori tai ei-moottoriajoneuvo. Tiet ovat yleensä pidempi ja leveämpi kuin kaduilla ja voidaan määritellä sekä maaseudulla että kaupungeissa.

YHTEENVETO:1.

Alkuperä sana kadun tarkoittaa päällystettyä tietä, kun sanan alkuperä tie merkitsee ratsastaa.
2.

Sekä katujen ja teiden olivat tärkeitä muinoin sivilisaation menestyä, koska sen vaikutuksesta kaupankäyntiin.
3.

Kadut määritellään urbaanimmassa kun tiet voivat olla kaupunkien ja maaseudun.
4.