Ero valmisteveroista Custom DutyValmisteverosta vs? Custom Duty

Hallitus asettaa tehtäviä keinona veronkannon ryhtymisen sosiaalisen ja kehitys toimii. Se on kautta verot ja tehtäviä, jotka hallitus voi kulkea valtiolle.

Duty, joka on välillinen vero, voidaan kutsua veron tavaroista, jotka tuodaan toisen kansan ja myös valmistettu maassa. Voidaan myös todeta, että tulli on vain kannetaan tuottaa eikä yksilöitä. Tullia että kannetaan tuotujen valmisteiden sisällä valtio voidaan kutsua valmistevero. Ja velvollisuus, joka kannetaan tuotujen tavaroiden vieraassa maassa on tulli.

Valmistevero kannetaan yhdessä ALV ja liikevaihtovero. Tarkasteltaessa tuotteiden hinta, valmistevero muodostaa sen suurimman osan. Valmistevero arvostetaan mainos valoreum, mikä tarkoittaa, että tulli on laskettu ottaen huomioon monien tavaroiden tai tavaroiden tilavuus.

Tulli tahansa tavaran arvostetaan sen arvioitavissa arvo. Se on Maailman tullijärjestön että on kehittänyt arvioitavissa arvo. Jokainen tuote on annettu arvo tai koodi, joka on viisikymmentäkuusi yli yhdeksän numeroa. On yleinen suuntaus kaikissa maissa periä korkeat tullit viinaa ja tupakkaa.Jokaisella maalla on omat säännöt ja määräykset sekä tapoja määrätä ja kerätä valmiste- ja tulli. Valmisteverot ja tulleista saattaa vaihdella maittain.

Puhuttaessa molemmat tehtävät, useimmat hallinnolliset menettelyt, arvostus, takavarikointi, palautusta, valitus ja ratkaisu ovat samat kummassakin valmiste- ja tulli.

Yhteenveto

1. velvollisuus, joka peritään tuotujen valmisteiden sisällä tilaa kutsutaan valmisteveroa. Tullia että kannetaan tuotujen tavaroiden vieraassa maassa on tulli.
2. Valmistevero määrätään yhdessä ALV ja liikevaihtovero. Tarkasteltaessa tuotteiden hinta, valmistevero muodostaa sen suurimman osan.
3. Valmistevero arvostetaan mainos valoreum, mikä tarkoittaa, että tulli on laskettu ottaen huomioon monien tavaroiden tai tavaroiden tilavuus.
4. tulli tahansa tavaran arvostetaan sen arvioitavissa arvo. Jokainen tuote on annettu arvo tai koodi, joka on viisikymmentäkuusi yli yhdeksän numeroa.