Ero Liberty and FreedomLiberty vs Freedom

On liian monta sanaa Englanti kielellä. Itse asiassa kaksi tai useampia sanoja voi tarkoittaa samaa asiaa, ja yksi, voidaan käyttää sijasta muita. Joskus se voi olla sekava, ja ihmisten on vaikea päättää, mitä sanaa käyttää, kun on kyse sanoista 'vapaus' ja 'vapauden'.

'Liberty' määritellään 'oikeus ja valta uskoa, teko, ja ilmaista itseään yhtenä valitsee, olemisen vapaa rajoittamisesta, ja joilla on valinnanvapaus. Se on edellytys, jolla on valtuudet toimia ja puhua ilman rajoituksista. '

Liberty on tila, jossa yksilöt käyttäytyvät mukaan tahtonsa ja hallitsevat itse itseään, ottaa vastuun teoistaan ​​ja käyttäytymistä. Ottaa vapaus ei välttämättä tarkoita menossa vastaan ​​etiikka ja moraalisia arvoja. Se on luokiteltu: positiivinen vapaus jossa yksilöt toimia omasta tahdosta ilman vaikutteita sosiaalinen rajoitukset ja tabuja, ja negatiivinen vapaus jossa ihmiset toimivat ilman vaikutteita tai pakottaneet muita ihmisiä.

Sana 'vapaus' tulee latinan sanasta 'libertatem', joka tarkoittaa 'vapaus' tai 'kunnon Freeman.' Se tuli Englanti kielen kautta Vanha ranskalainen sana 'liberte', joka tarkoittaa 'vapautta.'

'Freedom', toisaalta, on määritelty 'olemisen vapaasti nauttia poliittisia, sosiaalisia ja kansalaisoikeuksia. Se on valta päättää yksi' s toimia, ja tila on vapaa rajoituksista tai synnytyksestä. Se on synonyymi sanoille vapauden, etuoikeus, pelastuksen, ja itsenäisyys. 'On myös nimitystä 'vapaa tahto.' Kyky kunkin yksittäisen tekemään valintoja, jotka ovat vapaita pakottaminen tai rajoituksen. Vaikka henkilö on vapaa tahto tai vapaus, hän on edelleen sidottu mukautumaan uskonnollisia ja eettisiä opeista, koska hän on vastuussa kaikesta hänen toimia.

Freedom nauttivat kaikki henkilöt paitsi ne, jotka ovat vankilassa. Ihmiset, jotka ovat pakotettu tekemään jotain, koska ne ovat ristiriitaisia ​​ajatuksia siitä, vaikka se on mitä he itse halusivat tehdä, myös sanotaan ovat käyttäneet vapauttaan.

Sana 'vapaus' tulee vanhan Englanti sana 'freodom', joka tarkoittaa 'tilaa vapaan tahdon, charter tai vapautusta.' Se puolestaan ​​tuli indoeurooppalainen sana 'priyos', joka tarkoittaa 'rakas' tai 'yksi' oma '. Sana' vapaus 'on konkreettisempi kuin sana' vapaus ', joka on enemmän liittyy käsite vapauden yhteydessä valtion. Freedom yleensä koskee henkilön 's valintoja kaikkea, mitä hän tekee.

Yhteenveto:

1. 'Liberty' on voima toimia ja ilmaista itseään erään 'tahdon taas' vapaus 'on valta päättää yksi' s toimia.
2. 'Vapaus' on konkreettisempi käsite kuin 'vapaus', joka on enemmän liittyy yksilön 's yhteydessä valtion sijaan muiden henkilöiden ja olosuhteet.
3. 'Liberty' tulee latinan sanasta 'libertatem', joka tarkoittaa 'kunnon Freeman', kun taas 'vapaus' tulee Englanti sana 'freodom', joka tarkoittaa 'tilaa vapaan tahdon.'