Ero OEF ja OIFOEF vs OIF

Sota on jotain, tiedämme ei ole ratkaisu mihinkään ongelmaan. Satojen vuosien ajan, maat ovat taistelleet toisiaan omien itsekkäiden syistä ja toinen puoli puolustaa vapautta. Useimmat näistä taistelut ovat erittäin kalliita, joka maksaa miljoonia biljoonia dollareita, koska toimenpide joka päivä on hyvin kallista. Sinänsä paitsi rahaa tuhlataan ja menetetty, mutta myös arvokasta elämää viattomia ihmisiä ja ahkera sotilaat. Lopulta ihmiskunta itse on voitettu.

Vuonna 2001 ja 2003 USA julisti sodan Afganistanissa ja Irakissa vastaavasti. Taisteluissa Yhdysvaltain näitä sotia, Yhdysvaltain taistelujoukkojen käytetään iskulauseita toimintaansa varten, joka on lyhennetty OEF ja OIF. Mitä eroja näiden kahden?

'OEF' tarkoittaa 'Enduring Freedom', kun 'OIF' tarkoittaa 'operaatio Irakin vapaus.' OEF nimettiin Afganistanissa samalla OIF nimettiin Irakille. OEF nimettiin Afganistanin terrorismin torjunnassa erityisesti Al-Qaida johtama Osama bin Laden, joka on kuollut juuri nyt. OIF, toisaalta, nimettiin Irakin tavoitteena hävittämisestä joukkotuhoaseita ja Saddam Husseinin 's hallinnon ym.

Tulos OEF Afganistanissa oli tappamisen Osama bin Ladenin ja kaatamiseen Taleban kun tulos OIF oli onnistunut kaatamaan Saddam Husseinin ja joukkotuhoaseita. Saddam Hussein tappoi kapinallinen ryhmä ja armeija omassa maassa.Vaikka OIF keskittyi Irakissa, OEF, toisaalta, on pienempi toimintaa muissa maissa torjumaan maailmanlaajuista terrorismia kuten Filippiineillä, Somaliassa, Etiopiassa, Kirgisia, Karibian ja Keski-Amerikassa, ja trans-Saharan alueella.

Yhteenveto:

1. 'OEF' tarkoittaa 'Enduring Freedom', kun 'OIF' tarkoittaa 'operaatio Irakin vapaus.'
2. OEF nimettiin Afganistanissa samalla OIF nimettiin Irakille.
3. tulos OEF Afganistanissa oli tappamisen Osama bin Ladenin ja kaatamiseen Taleban-hallinnon aikana tulos OIF oli onnistunut kaatamaan Saddam Husseinin ja joukkotuhoaseita.