Ero hallitusten ja valtioidenHallitus vs State

Maailma koostuu valtioiden ja hallitusten, jotka ovat erillisiä ja erillään toisistaan ​​suhteen politiikan, resurssien ja poliittisten meikki. Ne tarjoavat vaihe, jonka asukkaiden voivat osoittaa eron muilta.

Ilman molemmat olisi epäselvyyttä. Ne tarjoavat ihmisille organisoidun ja vakaa paikka elää. Vaikka voisi luulla, että valtion ja hallitusten ovat samoja yksiköitä, ne ovat itse asiassa kaksi eri käsitettä.

Hallitus, on järjestö tai laitos, joka luo ja suorittaa lakeja ja politiikkaa yhteiskunnassa. Se annetaan valtaa hallinnoida tietyllä alueella ja sen asukkaiden. Tämä teho sisältää:

Lainsäädännöllisiä tai voimaa luoda lainsäädäntöä ja politiikkaa.
Executive tai valta valvoa lain.
Oikeus- tai valta määritellä laissa.

On olemassa useita erilaisia ​​hallitusta; Anarkisti, kommunistinen, Valtiasta Oligarkia, teokratian, monarkia, perustuslaillinen tasavalta, Dictatorship, ja demokratia. Kumpikin näistä on selvästi erottuva tapa luoda, jossa määritellään, ja lainsäädännön soveltamisessa.

Hallituksen on poliittista hallintoa maan tai valtion. Valtio on maantieteellinen kokonaisuus, joka on erillinen verotusjärjestelmän, perustuslaki, ja on riippumaton ja itsenäinen muiden valtioiden tunnustetun niitä. Se on, jos hallitus voi käyttää toimivaltaansa.Valtio voi olla mikä tahansa näistä tyypeistä: jäsenvaltio, liittovaltio, Nation State, tai Sovereign State. On tunnustettava muiden itsenäisten valtioiden, jotta voi liittyä kansainvälisiin sopimuksiin muiden valtioiden kanssa.
Perusominaisuuksia valtion ovat:

Se on ihmisiä riippumatta siitä, kuinka monta tai kuinka erilaisia ​​ne ovat toisistaan.
Se on maa koosta riippumatta, mutta sen pitäisi olla kylliksi asukkaille.
Se suvereniteettiin avulla se voi itsenäisesti suorittaa politiikkaa.
Se on hallituksen hallintaan ja mahdollistaa valtion vaatimukset sen suvereniteettia.

Hallitus, ei voi olla olemassa ilman valtiota, ja valtio voi suorittaa ilman hallitusta. Vaikka hallitus ohjaa valtio, hallitukset muuttuvat mukaan kansan tahdon, kun valtio pysyy entisellään riippumatta siitä, kuka suorittaa sen.

Valtio on kuin laiva, ja hallitus on kuin miehistö, joka toimii aluksen. Kääntäen voisi verrata niitä yrityksen organisaatio, jossa tila on liiketoimintayksikön taas hallitus on johtoryhmä liiketoiminnan.

Yhteenveto:

1. tila on maantieteellinen kokonaisuus, joka nauttii suvereniteetti kun hallitus on organisaatio, joka luo, määrittelee ja valvoo lakien valtion.
2. Hallitus annetaan lainsäädäntö-, toimeenpano- ja tuomiovalta hallinnoida tilaan samalla valtio on oltava ihmisiä, maa, suvereniteetti, ja hallituksen kanssa on tunnustettava.
3. Molemmat ovat erilaisia, mutta kun tila on olemassa omasta ja pysyy muuttumattomana riippumatta siitä, kuka suorittaa sen, hallitukset voivat korvata mukaan ihmisiä 's tulee.