Ero Visa ja lupaVisa vs lupa

Visa ja lupa kaksi termiä, jotka usein kuulee valtakunnassa maahanmuuttoa. Nämä kaksi asiaa voi olla merkityksiä, jotka jossain määrin vaihtelevat toimivalta tai alueen. Viisumi ja lupa Yhdysvalloissa voi olla pieni eroja suhteessa sen sisältämiä ehtoja verrattuna niitä vastaan, viisumit ja luvat myönnetty Uusi-Seelanti, Australia, UK ja jopa Kanadassa. Mutta pohjimmiltaan, viisumit ja luvat on yleensä sama merkitys ja roolinsa.

Viisumi voi olla niinkin yksinkertaisia ​​kuin etiketti tai leima sijoitetaan yhteen 's passi viestittää hänen kelpoisuudesta osallistua rajojen tietyssä maassa. Vaihtoehtoisesti se voi myös olla erillinen asiakirja (harvinaisempaa). Maahanmuuttoviranomaiset ovat yleensä niitä, joiden tehtävänä on tarkistaa, että sinulla on yksi. ottaa viisumin käsillä tarkoittaa, että olet läpäissyt kaikki vaatimukset tarvitaan menossa maassa olet 'menossa (työn takia, tutkimus ja tavallinen matka).

Viisumi voidaan luokitella viisumia ja toinen kutsutaan ei-viisumia. On selvää, että viisumia voidaan saada nojalla kansalaisuus tai jos joskus on puolisonsa asuvat kyseisessä maassa. Ei-maahanmuuttaja viisumit ensisijaisesti myönnetään tilapäinen matkailijoille ja niille, jotka matkustavat opetukseen.

Teidän todellinen saapumisaika maan te 'menossa on toinen leima passissa. Tämä voi olla työlupaa, oleskelulupaa tai tilapäinen maahantulolupa että' s todennäköisimmin myönnetty tilapäinen matkustaville turisteille vierailijoille. Useimmissa tapauksissa nämä luvat on hyvin rajallinen vanhenemispäiväyksiä ja useimmat niistä välittömästi päättyy kun poistua maasta, jossa hankitaan tällaisia. Kaikki luvat ovat toimistot maahanmuuttoa 's suosituksissa, jotka useimmiten päättyvät ennen viisumin voimassaolon päättymistä.Sinun täytyy todella olla tietoinen uudistaa tai suojattua lupien ennen päättymisaikaa oman viisumin tai saada itseäsi että maassa ennen viisumin voimassaolon päättymistä. Ei tee tällaista antaa sinulle seuraamuksia, jotka voivat jopa mustalle listalle teitä pääsemästä maahan yhä uudelleen. Huomioi, jos joskus on sekä viisumiin ja sallivat sitten olet siis suojaavat kansainväliset ja paikallisia lakeja, koska voit laillisesti pysyä tässä maassa ehdoista riippuen mainittu viisumi ja lupa tietenkin.

Siten,

1. Viisumi on jotain, joka kertoo oman maahanmuuttoasemaansa tiettyyn kansa (kun olet ulkopuolella kohdemaassa).